5 nieuwe Renault Kangoo Z.E. voor Krinkels Breda
Krinkels kiest voor de nieuwe 100% elektrische auto's

Krinkels is al ruim zestig jaar een totaal aannemer op het gebied van groen, infra, water en sport. De kracht en specialiteit van dit innovatieve bedrijf is duurzaam kwaliteitsbeheer en het  vakkundig inrichten van openbare ruimte. Men houdt zich bezig met inrichting en onderhoud van publieke en private ruimtes. Groen- en waterbeheer, bestrating en aanleg van sportvelden zijn daar mooie voorbeelden van. Krinkels loopt voor op het gebied van duurzaamheid en innovatie. De werkzaamheden van Krinkels zijn in te delen in 4 focusgebieden; Groen, Infra, Water en Sport. Daarnaast is Krinkels ook nog op vele andere gebieden actief. Qua duurzaamheid en innovatie is Krinkels een voorloper in de markt en biedt men voor de opdrachtgevers diverse unieke innovaties.

Het thema duurzaamheid vind je bij Krinkels ook terug in de samenstelling van het wagenpark. Elektrische bedrijfsauto's spelen daar een belangrijke rol in! Zo hebben we kortgeleden maar liefst 5 nieuwe Renault Kangoo Z.E. modellen afgeleverd op het nieuwe hoofdkantoor van Krinkels in Breda. Deze 100% elektrische bedrijfswagens zijn speciaal voor Krinkels uitgerust met een laadbak voor het vervoeren van grind, grond, planten of grote en lange spullen. De laadbak heeft een gelede motor en kan eenvoudig zonder gereedschap worden gelost.

Nieuw hoofdkantoor in Breda

De aflevering van de 5 nieuwe Renault Kangoo Z.E. modellen vond plaats op het nieuwe hoofdkantoor op het Rithmeesterpark in Breda. Hier werd aan de de rand van Breda op een kavel van ruim 7000 m2. door Paul de Ruiter Architects een transparant, energiezuinig gebouw met een hoogwaardig binnenklimaat gerealiseerd dat perfect aansluit bij de duurzame en esthetische kernwaarden van de Krinkels groep. Een architectonisch hoogstandje dat uitnodigt tot een nadere kennismaking. 

Bekijk de video

Ook benieuwd? Bekijk dan hieronder de korte video waarin Leon van de Merbel, accountmanager zakelijke markt bij Auto Indumij, je meeneemt langs een aantal groene highlights van dit nieuwe hoofdkantoor. Wij wensen je alvast veel kijkplezier!

.

De nieuwe Renault Kangoo Z.E. van Krinkels

Krinkels kiest voor de nieuwe Renault Kangoo Z.E.