Auto Indumij steunt ook dit jaar het Lions Kerstgala Dordrecht
Auto Indumij sponsor Lions Kerstgala 2019

Auto Indumij steunt het Lions Kerstgala 2019

Romy Monteiro geldt als een van de grootste Nederlandse zangtalenten van de laatste jaren en is de ster van het Lions Kerstgala 2019, een bijzonder event waar ook Auto Indumij net als voorgaande jaren met veel plezier bij aanwezig zal zijn.  Op zaterdag 14 december zullen in de schouwburg Kunstmin naast Romy Monteiro ook het New Amsterdam Orchestra (NAO) en Soulshine, één van de koren van Vocal Harmony Academy uit Dordrecht, voor de muzikale omlijsting zorgdragen. Later op de avond zal  DJ Le Kobois de gasten tot in de late uurtjes laten swingen. 

Romy is bekend als de leading lady in de musical The Bodyguard. Zij werd overladen met complimenten over haar uitvoeringen van de songs van Whitney Houston. De klassiekers van deze ster zullen dan ook zeker niet ontbreken tijdens haar optreden in de grote zaal.

4 Dordtse goede doelen 

Met de opbrengsten van het Lions kerstgala worden elk jaar opnieuw een aantal goede doelen in Dordrecht ondersteund. Dit jaar gaat de opbrengst naar het Hospice De RozenhofZorgboerderij De Zuidpunt, De Voedselbank en Het Spectrum Vreedonk

Auto Indumij is als één van de grote ondernemingen in Dordrecht nauw betrokken bij de Dordtse samenleving.  Als maatschappelijk betrokken onderneming ondersteunt Auto Indumij  diverse regionale initiatieven. Wij vinden het leuk om samen met onze relaties een bijdrage te kunnen leveren op het gebied van sport, cultuur of initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Onze sponsorships zijn zeer divers. Zo is Auto Indumij één van de sponsoren van de Verkerkloop in Zwijndrecht en ondersteunen wij ook dit jaar het Lions kerstgala. Meer weten over onze sponsorships?  Op onze speciale sponsor info pagina vind je meer info. 

 

Laatste kaarten nu in de verkoop

Vind je het ook leuk om het Lions kerstgala 2019 op zaterdag 14 december met het optreden van Romy Monteiro  live mee te maken? De laatste kaarten zijn nu in de verkoop.  Kijk snel via onderstaande button op de speciale website voor het volledige programma en tickets. 

 

INFO LIONS KERSTGALA 2019