Winnares Culinaire Prive Diner Actie Auto Indumij bekend!
Mara Foesenek winnares Culinaire Prive Diner Actie Auto Indumij

Het team van Auto Indumij organiseert regelmatig leuke winacties en online prijsvragen voor haar klanten. Zo kon men meedoen met De Grote Brabant Quiz en lanceerden we begin dit jaar de Nationale Verkeersbordenquiz. Vorige maand werden bezoekers tijdens de Renault Dealer Dagen nog verrast met een smaakvolle winactie met als hoofdprijs een Culinair Privé Diner, geserveerd door chef-kok Theo van der Donk van Eten van Plien.

Verrassing voor Mara Foesenek uit Etten-Leur

Deelnemen aan deze winactie was eenvoudig. Wie tijdens de Renault Dealer Dagen een bezoek bracht aan één van de showrooms van Auto Indumij en het actieformulier invulde maakte kans op deze culinaire verrassing!

De belangstelling voor de Renault Dealer Dagen was groot! Niet alleen profiteerde men van extra voordeel op de nieuwste Renault modellen, maar wij kregen ook veel leuke reacties op de winactie. Uit ruim 500 inzendingen mogen wij Mara Foesenek feliciteren!  De uit Etten-Leur afkomstige Mara was compleet verrast toen wij haar vorige belden met de mededeling dat zij de gelukkige winnares van een Culinair Privé Diner is geworden,  

Mara: “ik heb nog nooit iets gewonnen!  Tijdens een bezoek aan mijn Renault-Dealer, Auto Indumij Etten-Leur, zag ik deze leuke actie voorbijkomen en heb meegedaan. Groot was de verrassing dan ook toen ik een paar weken later werd gebeld dat ik de gelukkige winnares was van deze actie.” Zeker in deze bijzondere tijd waarin we meer aan huis gebonden zijn is zo’n Culinair Privé Diner een geweldige afwisseling!

Unieke samenwerking met Eten van Plien

Voor deze unieke winactie zocht Auto Indumij de samenwerking met een echte kookkunstenaar. Die hebben we gevonden in Theo van der Donk, ook wel bekend als een ervaren en toegankelijke kok uit een Michelin omgeving. Hij verzorgt met zijn bedrijf Eten van Plien regelmatig culinaire diners op verschillende locaties. Theo staat dan ook in de startblokken om naar Etten-Leur af te reizen om een geweldige avond voor Mara te morgen verzorgen. Het enige wat nog moet worden afgestemd zijn een datum en het menu. 

Wij wensen Mara alvast een heel gezellige avond en kijken uit naar een leuke foto! En wil je ook kans maken op een leuke prijs? Houd dan ook onze actiepagina in de gaten. Zodra we weer met een nieuwe actie van start gaan vind je daar alle info!