Nieuw! De Nationale Verkeersbordenquiz van Auto Indumij.
Doe mee met de Nationaleverkeersbordenquiz.nl

Auto Indumij lanceert nieuwe winactie

Ken jij de betekenis van de belangrijkste verkeersborden? Test het nu zelf op onze nieuwe website de Nationaleverkeersbordenquiz.nl. Voor deze nieuwe actie is  Maartje van het marketingteam van Auto Indumij een dagje op pad geweest met de nieuwe Renault Captur en ze heeft maar liefst 9 verkeersborden op de plaat vastgelegd. 

 

Doe mee en maak kans op een Bol.com Cadeaukaart

Deze kun je nu bekijken op de Nationaleverkeersbordenquiz.nl. Het zijn 9 foto's waarop steeds één verkeersbord te zien is. Weet jij wat deze verkeersborden betekenen?  Doe dan snel mee en test jouw kennis. Meedoen is niet alleen leuk maar ook heel makkelijk. Ga via onderstaande button  naar de actiewebsite en vink per foto het juiste antwoord aan. Je hebt 2 keuzes per vraag.  Onder alle goede antwoorden verloten wij een Bol.com cadeaukaart ter waarde van € 100,-. Deelnemen kan t/m 31 mei. De winnaar of winnares maken we medio juni op deze website bekend. Wij wensen je alvast veel plezier! 

 

JA, IK DOE MEE MET DE QUIZ

Mede mogelijk gemaakt door de nieuwe Renault Captur

Nationale verkeersbordenquiz van Auto Indumij

De Nationale Verkeersbordenquiz

Mede mogelijk gemaakt door de nieuwe Captur

De Nationale Verkeersbordenquiz wordt mede mogelijk gemaakt door de nieuwe Renault Captur en de actiewebsite ikwileencaptur.nl. 

Op ikwileencaptur.nl vind je de allerbeste Renault Captur acties en profiteer nu ook van een extra voordelig Private Lease aanbod.

Erg handig zijn ook een  aantal nieuwe handige features op deze website. Zo boek  je hier online een testrit met de nieuwe Captur  en  kun je jouw huidige auto laten taxeren. Benieuwd?  Ontdek dan via onderstaande button de nieuwe Renault Captur. 

 

IKWILEENCAPTUR.NL