Uitbreiding van het Renault Bedrijfswagen programma met de nieuwe Express
Ontdek de nieuwe Renault Express

Uitbreiding Renault Bedrijfswagen programma met de nieuwe Express

De nieuwe Renault Express, een praktische en efficiënte bestelwagen,  is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een multifunctioneel voertuig met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Renault produceert de nieuwe EXPRESS in de moderne Renault-fabriek in Tanger (Marokko). De aantrekkelijke introductieprijzen van de nieuwe Renault Express zijn inmiddels bekend gemaakt. De range start vanaf € 12.990,- ex BTW/BPM en de auto staat vanaf mei bij Auto Indumij in de showrooms.

 

“De volledig nieuwe EXPRESS heeft een dynamisch en robuust exterieurdesign, een look die perfect aansluit bij de rest van het Renault-merk. Er is gezorgd voor optimaal laadgemak door afmetingen die geen enkele andere bestelwagen in dit segment biedt. Het model beschikt over een modern interieur met veel opbergruimte en comfortabele stoelen die gemaakt zijn om lang mee te gaan. De nieuwe EXPRESS is het antwoord van Renault op vragen van klanten die op zoek zijn naar ruimte en gebruiksgemak.”
Jean-Louis Wiedemann, commercieel directeur kleine bestelwagens, Groupe Renault.

 

De nieuwe EXPRESS: 5 opvallende kenmerken!

  • Het leven aan boord is comfortabeler met opbergvakken die een totale inhoud van bijna 48 liter bieden, de grootste inhoud in zijn categorie.
  • Handig in- en uitladen! Daarvoor zorgt de extra brede schuifdeur aan de zijkant (716 mm).
  • Meer connectiviteit: inductie-laden, maximaal drie USB- en vier 12V-aansluitingen en het EASY LINK multimediasysteem met smartphone mirroring.
  • Altijd de beste route met het complete Navigatie met een 8-inch display.
  • Meer veiligheid met de Rear View Assist, diverse systemen om de dode hoek beter zichtbaar te maken en de Trailer Stability Assist voor betere stabiliteit tijdens het rijden.
  • Keuze uit vier benzine- en dieselmotoren.

 

Geoptimaliseerd laden en lossen voor meer gebruiksgemak

De nieuweRenault  EXPRESS heeft de beste proporties in zijn categorie: 1,91 m laadvloeroppervlak (met volledig tussenschot) in een voertuig met een lengte van 4,39 meter en een 716 mm brede schuifdeur aan de zijkant. Het model is praktischer dan ooit en biedt een maximaal laadvermogen van 780 kg in combinatie met een benzinemotor en 650 kg in het geval van de dieseluitvoeringen. Met een opbergruimte in het interieur van bijna 48 liter en een maximaal laadvolume van 3,3 m³ heeft Renault met de nieuwe Express het beste aanbod in de markt. 

 

De Renault Express biedt een optimaal laadvolume 

De in de zijkant geplaatste schuifdeur heeft een opening die 716 mm breed is. Dat resulteert in de grootste laadopening in dit segment. Om gemakkelijk te kunnen laden, lossen en toegang te krijgen tot de goederen in de laadruimte, is de nieuwe EXPRESS  uitgerust met 2/3 - 1/3 achterportieren voor een extra brede toegang tot de achterkant. Het model biedt in zijn klasse de beste verhouding tussen de laadruimte (met tussenschot) en de voertuiglengte, wat een totale bruikbare laadruimtelengte van 1,91 meter oplevert. De nieuwe EXPRESS heeft een laadruimte met een inhoud van 3,3 m³.Het laadvermogen van de nieuwe Renault Express bedraagt maximaal 780 kg in benzineversie en 650 kg in dieselversie. 

 

Als eerste op de hoogte? 

Wil je als eerste geïnformeerd worden zodra we meer nieuws hebben over de nieuwe Renault Express? Meld je dan via onderstaande button aan voor onze infoservice. 

 

Ja, ik wil meer info over de Renault Express

 

Dynamisch en robuust exterieurdesign van de Renault Express

Dynamisch en robuust exterieurdesign

Een dynamisch en robuust exterieurdesign

De nieuwe EXPRESS heeft een verticale bumper, een hoge grille, een geribbelde motorkap en vloeiende lijnen voor een krachtige uitstraling. Aan de voorkant valt verder de voor Renault kenmerkende C-vormige LED-verlichting op. Het elegante design omvat fraaie afwerkingsdetail en chromen accenten die gewoonlijk op een personenauto te vinden zijn. 

Een design dat perfect bij het merk Renault past!

De sterke identiteit van de nieuwe EXPRESS komt tot uiting in zijn assertief ogende voorkant: een hoge grille, brede motorkap en een beschermende voorbumper. De nieuwe EXPRESS weerspiegelt de karakteristieke stijl van het merk Renault en is geïnspireerd op de nieuwe Kangoo, met betrekking tot zijn kenmerkende C-vormige LED-verlichting en de vormgeving van de verchroomde grille. De dual-optics halogeenlampen zijn krachtiger met grootlicht en dimlicht dat nu respectievelijk 90% en 60% helderder is.

 

Interieur nieuwe Renault Express

Interieur gericht op functionaliteit en comfort

Interieur gericht op functionaliteit en comfort

Net als het exterieur is het interieur voorzien van een modern design met een ergonomisch dashboard dat over veel praktische opbergvakken beschikt. De robuuste bekleding helpt, in combinatie met een goed ondersteunende en comfortabele stoel, om vermoeidheid bij de bestuurder te verminderen.

Technologie voor al je wensen

De multimedia-uitrusting van de nieuwe EXPRESS is compleet en wordt afhankelijk van de uitvoering geleverd met een Connect R&Go radio en het Renault EASY LINK multimediasysteem met 8- inch touchscreen, al dan niet met navigatie. De nieuwe EXPRESS gaat verder dan de standaard in de sector en biedt drie USB-aansluitingen voor meer gemak aan boord. Eén USB-poort bevindt zich op het frontpaneel van de radio en twee in het opbergvak boven het stuurwiel. Daarnaast zijn er vier 12V-aansluitingen: één in de laadruimte, ideaal voor het opladen van gereedschapaccu’s. De nieuwe EXPRESS beschikt ook over een inductielader(optioneel) van 15 watt, zodat de smartphone opgeladen blijft.

Exterieur Nieuwe Renault Express
Front nieuwe Renault Express