Nieuwe Renault Trafic Combi en SpaceClass
Nieuwe Renault Trafic Combi en SpaceClass

Renault onthult nieuwe Trafic modellen voor personenvervoer

Renault heeft twee nieuwe Trafic modellen onthuld voor personenvervoer. De gloednieuwe Renault Trafic is verkrijgbaar als Combi, voor een groot aantal passagiers, of als SpaceClass, voor het vervoer van VIP-klanten. Het DNA van de Trafic is nu sterker dan ooit, met een krachtiger design, een geoptimaliseerd interieur, meer motoren om uit te kiezen en veiligere prestaties.

Optimaal personenvervoer met de nieuwe Trafic Combi

De nieuwe New Trafic Combi is bijzonder geschikt voor grote gezinnen alsmede bedrijven en lokale overheden die diensten aanbieden op het gebied van personenvervoer. Hij beantwoordt aan de vraag naar meer modulaire zitplaatsen, zonder in te boeten aan comfort en opbergruimte.

 

Nieuwe Renault SpaceClass voor de veeleisende klant

De nieuwe Renault SpaceClass is bestemd voor de veeleisende klant die op zoek is naar veelzijdigheid, ruimte en exclusief comfort. Klanten die op avontuur willen, zullen precies vinden wat ze nodig hebben met de Escapade-versie. Deze uitvoering is ontworpen als recreatievoertuig, de zitbank kan gemakkelijk worden omgebouwd tot een bed (maximaal 1,90 meter lang). De uitneembare tafel en het extra leeslampje aan de zijkant maken hem tot de perfecte auto voor personenvervoer waarbij hoge eisen aan comfort worden gesteld.

De prijzen van de Trafic Combi en de nieuwe SpaceClass worden medio april Renault-Indumij.nl bekend gemaakt. De beide nieuwkomers worden kort daarna. medio Mei, in de showrooms van Auto Indumij verwacht. 

Meer dan 2 miljoen verkochte Trafic's in 40 jaar

Met meer dan twee miljoen verkochte exemplaren in 40 jaar, versterkt Renault het DNA van zijn iconische Trafic met een nog fraaier design en meer prestaties en veiligheid, te beginnen met de versies voor personenvervoer.

De nieuwe Renault Trafic Combi, voor personenvervoer, en de nieuwe Renault SpaceClass, voor het vervoer van VIP-klanten, zijn eleganter met een expressiever design en bieden daarnaast nieuwe rijassistentiesystemen en een breder motorenaanbod. Deze modellen passen perfect bij de behoeften van particuliere klanten die veel ruimte wensen. Aangezien ze zijn ontworpen voor lokale overheden en grote gezinnen, VIP-vervoerdiensten en klanten die op zoek zijn naar avontuur, zal iedereen zeker vinden wat hij of zij zoekt. 

 

Lees het complete persdossier

 

Nieuwe designkenmerken voor de Trafic

Detail nieuwe Trafic SpaceClass

Detail Nieuwe Trafic SpaceClass
Nieuwe Trafic Combi en SpaceClass modellen
Interieur Trafic SpaceClass
Ontdek de nieuwe Trafic SpaceClass