Foster en Gamko kiezen voor de Renault Trafic's van Auto Indumij
Gamko en Foster kiezen voor de nieuwe Renault Trafic's

Het in Etten-Leur gevestigde Gamko is een wereldwijde speler in het produceren van professionele koelingen voor de horeca, catering-, recreatiebedrijven en andere instellingen met horecafaciliteiten. Gamko kent een lange historie.  In 1958 begon Gamko met het leveren van haar unieke en vernieuwende mix van producten voor klanten over de hele wereld. Destijds zorgde dat voor een revolutie in de wereld van de professionele koelingen. 

Sinds 2017 vertegenwoordigt Gamko ook het merk Foster in de Benelux. Het assortiment professionele keukenkoelingen bestaat uit onder andere werkbanken, koel- en vrieskasten, blast chillers. Alle leveringen worden ondersteund vanuit de eigen service organisatie in Nederland waarmee een hoge servicegraad wordt gegarandeerd. 

Foster en Gamko zijn dus beide specialist én fabrikant op het gebied van koelen. Foster op het gebied van keukenkoeling, Gamko op het gebied van de barkoeling. Men opereert in dezelfde markt met dezelfde doelgroep, waardoor het logisch is om zoveel mogelijk samen te werken. 

Presentatie nieuwe huisstijl 

Deze samenwerking werd onlangs ook op het gebied van communicatie verder doorgevoerd. Om de beide merken beter samen uit te laten komen, heeft men voor Foster en Gamko een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Zo werden nieuwe logo’s ontworpen en is de nieuwe huisstijl nu ook terug te vinden op de nieuwe outfit van de monteurs en in de signing van de serviceauto’s. 

Landelijke service meeting Foster en Gamko

De onlangs georganiseerde service meeting van Gamko was dé ideale gelegenheid om de nieuwe huisstijl te presenteren. Hier waren ook de nieuwe grijze Renault Trafic’s te zien die vanaf januari als serviceauto voor zowel Gamko als Foster worden ingezet. In totaal rijden er straks 25 opvallend bestickerde servicebussen door het land. De keuze om per zijkant slechts één merk te communiceren geeft niet alleen een verrassend effect maar biedt de beide merken ook de mogelijkheid om hun eigen identiteit te behouden.  Aansluitend aan de service meeting  was er ook gelegenheid voor een heuse fotoshoot met een aantal collega’s en de nieuwe Renault Trafic in de hoofdrol.

Lange relatie met Auto Indumij

Auto Indumij heeft een lange relatie met Foster en Gamko. Leon van de Merbel, accountmanager zakelijke markt bij Auto Indumij is dan ook trots dat deze relatie met levering van de nieuwe Renault Trafic’s wordt voortgezet. 

De nieuwe Renault TRAFIC heeft een nieuw design met strakkere lijnen meegekregen. Een grille met chromen afwerking en onderscheidende full LED-koplampen met een verbeterd lichtprofiel. De nieuwe 2.0 liter motor die leverbaar is met een nieuwe automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling biedt nog meer comfort, vermogen en koppel. ‘Een uitstekende keuze die zorgt voor een aangename en efficiënte rijervaring’, aldus Leon van de Merbel die medio volgend jaar de levering van de nieuwe Renault Trafic’s bij Foster en Gamko in Etten-Leur gaat verzorgen.