Nieuwe Renault Twingo extra scherp geprijsd
Nieuwe Renault Twingo Keyvisual

De eerste Twingo's van het nieuwe model worden eind mei bij Auto Indumij in de showrooms verwacht. Maar Renault start vanwege de grote belangstelling nu al met de verkoop van de nieuwe Twingo. Het model heeft een nieuwe trendy look, is geavanceerder dan ooit en beschikbaar met nieuwe multimediasystemen. Renault levert de Twingo met keuze uit drie uitrustingsniveaus en drie motorvarianten voor prijzen vanaf € 12.390,-. En voor snelle beslissers heeft Auto Indumij een supervoordelig Twingo intro aanbod, waarover later meer. 

De nieuwe Twingo heeft een onmiskenbaar chique en moderne uitstraling dankzij de vernieuwde bumpers, nieuwe koplampen met led-dagrijverlichting en led-achterlichten. In het interieur is de waarneembare kwaliteit naar een hoger niveau getild en is onder meer de middenconsole vernieuwd.

Keuze uit drie uitvoeringen

Renault levert de Twingo in de uitvoeringen Life, Collection en Intens. C-vormige led-dagrijverlichting met geïntegreerde richtingaanwijzers, een lichtsensor, verwijderbare hoedenplank en gesloten dashboardkastje zijn aan de uitrusting van de basisuitvoering Life toegevoegd. De Collection is standaard voorzien van onder meer airco, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en het audiosysteem R&GO.

De meest luxe uitvoering Intens heeft onder meer climate control, cruise control, lichtmetalen wielen en parkeersensoren, maar ook met het nieuwe EASY LINK-multimediasysteem met 7-inch touchscreen. Net als R&GO is EASY LINK compatible met Apple- en Android-smartphones en is het mogelijk om populaire smartphone-apps zoals Google Maps, Waze, Deezer, Spotify of Apple Music veilig te gebruiken in de auto.

 

TWINGO SCe 75 en TCe 95

Voor de aandrijving is er keuze uit de benzineversies SCe 75, TCe 95 en TCe 95 met EDC-automaat, allemaal met een technisch hoogstaande driecilindermotor die voldoet aan de strenge Euro 6d-emissienorm. De TCe 95 (EDC) is overigens alleen beschikbaar in combinatie met de meest luxe uitvoering Intens.

 

IKWILEENTWINGO.NL

Op de speciale Twingo actiewebsite kun je nu al gratis een online offerte voor de nieuwe Twingo samenstellen. Snelle beslissers profiteren van extra veel voordeel want Auto Indumij biedt de nieuwe Twingo SCe 75 Life tijdelijk aan vanaf € 11.250,- rijklaar. Liever Private Lease?  Profiteer van de Twingo Private Lease aanbod vanaf slechts € 209,- per maand.  Check alle Twingo acties via onderstaande button.

 

ONTDEK ALLE TWINGO ACTIES