Nu live! Electric.Renault.NL. De nieuwe website van Renault over elektrisch rijden.
Nieuwe website electric renault nl live

Alles over Renault elektrisch rijden nu op één website

Renault is sinds 2012 één van de koplopers in de markt van elektrische voertuigen. Inmiddels beschikt Renault over een volledige range van elektrische modellen die in de komende jaren nog verder zal worden uitgebreid. Daarnaast heeft Renault in de afgelopen jaren ook veel ervaring opgedaan op het gebied van laadinfrastructuur en werden nieuwe diensten geintroduceerd zoals Renault Z.E. Smart Charge.  

Om alle kennis en ervaring op het gebied van elektrische voertuigen toegankelijker te maken heeft Renault deze week de nieuwe website electric.renault.nl gelanceerd. Deze geheel nieuw ontwikkelde website beantwoordt de belangrijkste vragen ten aanzien van elektrisch rijden op een visueel aantrekkelijke wijze. De informatie wordt logisch en intuïtief gepresenteerd en de bezoeker kan uitgebreid kennismaken met de elektrische modellen van Renault.

De nieuwe website gaat ook in op vragen van specifieke klantgroepen; de particuliere rijder die elektrisch wil gaan rijden maar ook de fleetowner die zijn wagenpark wil verduurzamen vindt op electric.renault.nl veel informatie. Wil jij ook meer weten over elektrisch rijden of ben je gewoon benieuwd naar onze nieuwe website? Ontdek electric.renault.nl via onderstaande button. 

 

BEKIJK ELECTRIC.RENAULT.NL