Nuria Design kiest voor de nieuwe Renault Captur.
Nuria Design

De vijf vragen aan…..Nuria van Rinssum van Nuria Design

Wat hebben we toch een leuk vak!  Zo verkocht Auto Indumij collega Erik van van Wijk onlangs in de Renault Store van Auto Indumij Barendrecht  een prachtige Captur aan Nuria van Rinssum van Nuria Design. Een jong en stijlvol bedrijf waarbij een stijlvolle auto als de Captur uitstekend past. Voor ons meer dan voldoende redenen om Nuria uit te nodigen voor een interview en een uitgebreide kennismaking met Nuria en haar werk als interieurontwerpster.  Voorafgaand aan dit interview hadden we vijf vragen voor Nuria opgesteld die we onder het genot van een drankje aan Nuria hebben voorgelegd. 

Wie zijn Nuria en Nuria design?

Mooie naam Nuria! Waar komt die naam vandaan? Nuria: Mijn moeder is half Spaans. Het is een Spaanse naam. Het heeft voordelen als je startend ondernemer bent en je een opvallende naam hebt. Dan blijf je langer in iemands gedachten. Nuria Design heb ik opgericht nadat ik stage gelopen heb bij een binnenhuisarchitect. Ik merkte dat ik het werk erg leuk vond. Met name de wens van de klant doorvertalen in een compleet geheel dat klopt! Nuria Design staat voor fris, innovatief en modern design met een oog voor detail.  Daarnaast staat de wens van de klant altijd centraal.

 

Op een moment besluit je voor jezelf te kiezen. Ben je daarin gestimuleerd door je omgeving?

Mijn ouders zijn allebei ondernemer. Toen ik het besluit genomen had om Nuria Design op te richten waren zij meteen enthousiast. Het bedrijf is nog jong maar ik heb al een aantal mooie opdrachten uitgevoerd. Degene die de doorslag gaf om als interieurontwerper te beginnen was mijn allereerste klant. Daar mocht ik twee kinderkamers voor ontwerpen. Dat is zo goed bevallen dat ik vervolgens de hal, woonkamer en keuken ook mocht ontwerpen. Nu ben ik zelfs bezig met dde totale verbouwing van de begane grond. Een mooi project waar ik mijn creativiteit heel goed in kwijt kan. 

 

Ontdek de bijzondere interieurontwerpen 

Nuria Design hal ontwerp

Bijzondere interieurontwerpen van Nuria Design

Je ontwerpen zijn erg mooi! Waar haal je jouw inspiratie vandaan? Mijn inspiratie haal ik met name uit de dingen om mij heen. In het dagelijks leven kom je zoveel mooie ontwerpen tegen. Die probeer ik dan mee te nemen in mijn ideeën. De meest eenvoudige ontwerpen zijn heel mooi te combineren. Ik bezoek ook vaak beurzen en reis graag. Invloeden uit andere culturen zijn ook echt een inspiratie voor mij.

Wat maakt jou anders dan andere designers? Wat mij anders maakt dan anderen is mijn inlevingsvermogen in de wensen van de klant en de vertaling van die wens naar materialen en de ruimtelijke vormgeving. Ik werk met interieurs van low-budget tot high-budget, jong en oud en ook verschillende interieurstijlen. Partners hebben vaak verschillende smaken, deze breng ik samen en creëer ik tot een mooi geheel voor de des betreffende ruimte. Heb je ook plannen voor een nieuw interieur en ben je benieuwd wat Nuria Design voor jouw interieur kan betekenen?  Neem dan via onderstaande button een kijkje op de nieuwe website van Nuria Design. 

 

ONTDEK NURIA DESIGN

Nuria Design Kinderkamer

Stel geld speelt geen rol, welke auto wordt het dan? Nuria over haar favoriete Renault.

De favoriete Renault van Nuria Design

Goede herinneringen aan de Espace

Stel, geld speelt geen rol. Je mag in deze showroom de auto van jouw dromen uitkiezen. Welke wordt het dan?

Nuria denkt een paar seconden na: de Espace! Vroeger gingen wij met een Renault Espace op vakantie en die herinneringen zijn mij altijd bijgebleven. De ruimte en het comfort. Die auto had ook nog een glazen dak waardoor je als kind heel goed naar de lucht kon kijken. De Espace zou een mooie opvolger voor mijn Captur zijn. Ook heel praktisch maar ook bijzonder fraai. Wat een design……..

Superblij met mijn Renault Captur

Maar vooralsnog ben ik superblij met mijn nieuwe Captur. Toen ik hem voor het eerst zag staan in de nieuwe Renault Store van Auto Indumij in Barendrecht was ik direct verkocht. Het mooie design, de vele leuke details in het interieur en de grote bagageruimte die ik voor mijn werk als designer heel goed kan gebruiken gaven de doorslag. Ook zin in een nieuwe Renault of Renault Top Occasions? Een bezoek aan Auto Indumij Barendrecht is echt de moeite waard!