Renault opnieuw partner The voice of Holland
Renault partner The voice of Holland 2021

Renault is dit nieuwe, elfde seizoen net als vorig jaar officieel en exclusief automotive partner van het bekende tv-programma The voice of Holland. Daarbij zet Renault de CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid vol in de schijnwerpers. Deze innovatieve bestseller is in diverse afleveringen te zien en de uiteindelijke winnaar van dit seizoen gaat met de CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid naar huis. In de showrooms van Auto Indumij staat binnenkort ook alles in het teken van The voice of Holland, maar daarover later meer. 

Prominente rol voor de Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid in The voice of Holland

 Op vrijdag 20 november om 20.00 uur barst bij RTL 4 het elfde seizoen van The voice of Holland los. Het muzikale spektakel is al tien seizoenen de grootste talentenjacht op televisie en breekt keer op keer kijkcijferrecords, zowel nationaal als internationaal. In het populaire programma is dit seizoen een prominente rol weggelegd voor de Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. Zo worden de deelnemers in de Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid van huis opgehaald en naar de studio gebracht met presentatrice Geraldine Kemper achter het stuur. De finale van The voice of Holland vindt dit seizoen plaats op 26 maart 2021.

De nieuwe website van The voice of Holland staat inmiddels live. Hier kun je alles lezen over de jury die dit jaar bestaat uit Ali B, Anouk, Waylon en nieuwkomer Jan Smit. Wij wensen je alvast veel kijk- en luisterplezier en houd onze website in de gaten voor nog veel meer superleuke TVOH acties en nieuws. 

 

ONTDEK THE VOICE OF HOLLAND