Redactie RD.nl op bezoek bij Indumijer Peter Willemstein
Peter Willemstein

Auto Indumij Oud-Beijerland heeft sinds een half jaar een nieuwe service adviseur: Peter Willemstein. Een behoorlijke overstap voor de 61-jarige Papendrechter die na 43 jaar bij Renault specialist Auto Van Wijngaarden in Papendrecht. te hebben gewerkt de overstap maakte naar onze Renault servicevestiging in de Hoeksche Waard.  

Op z'n plek bij Auto Indumij Oud-Beijerland

Niet alleen de specifieke Renault kennis en jarenlange Renault ervaring van Peter maar ook de liefde voor het vak gingen mee naar Auto Indumij Oud-Beijerland. ‘Want als je eenmaal benzine in je aderen hebt, dat gaat nooit meer weg’.   Peter is dan ook erg blij met zijn nieuwe job bij Auto Indumij; "Met de collega’s klikt het goed en ook van de vele vaste klanten die veelal jaren bij de vestiging in Oud-Beijerland komen, krijg ik veel positieve reacties", vertelt Peter. De overstap naar Auto Indumij is erg goed verlopen en ik  zit in Oud-Beijerland echt op m'n plek! 

Alle reden voor de redactie van het Reformatorisch Dagblad voor een uitgebreid interview met Peter.  Vrijdag 26 april verschijnt een extra  bijlage bij het dagblad met als thema "In de regio" waarin ook diverse bedrijven en activiteiten in de Hoeksche Waard uitgebreid aan bod komen. In dit speciale themanummer is ook het interview met Peter te lezen.  Kan je niet wachten of heb je het themanummer gemist?  Via onderstaande button kun je het volledige interview met Peter downloaden. Wij wensen je alvast heel veel leesplezier! 

 

INTERVIEW PETER WILLEMSTEIN