10 X Twingo Collection voor Push Dames 1
Auto Indumij Mobility Partner Push D1

Als maatschappelijk betrokken onderneming ondersteunt Auto Indumij  diverse regionale initiatieven. Wij vinden het leuk om samen met onze relaties een bijdrage te kunnen leveren op het gebied van sport, cultuur of initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Onze sponsorships zijn zeer divers. Zo zijn wij bijvoorbeeld betrokken bij verschillende tennistoernooien in Brabant en Zuid-Holland en is Auto Indumij al vele jaren één van de sponsoren van de bekende Verkerkloop in Zwijndrecht. 

"Toen B.H.V. Push zich bij ons melde met het verzoek om mee te denken op het gebied van mobiliteit voor het dames 1 team, hebben wij geen moment geaarzeld", vertelt Micha Roco, commercieel directeur van Indumij. Wij ondersteunen al verschillende Hockeyclubs maar B.H.V. Push uit Breda ontbrak nog op ons lijstje. Daarnaast zijn ook een aantal Indumijers bij de vereniging betrokken en dat maakt deze sponsoring nog waardevoller.  De Bredase Hockey Vereniging Push is een hockeyvereniging met ruim 2.500 leden en daarmee de grootste van Breda.  De vereniging is opgericht in 1934 en biedt jong en oud de gelegenheid tot het spelen van tophockey, breedtehockey, LG-hockey, G-hockey en E-hockey. Het fraai gelegen hockeycomplex van Push telt 7 volledige velden: 2 watervelden, 1 semi-waterveld, 4 zandvelden en daarnaast nog 2 mini-velden.

 

Push Dames 1 Promo video 

Ter gelegenheid van onze samenwerking met B.H.V. Push hebben wij een korte promo video opgenomen waarin het Push Dames 1 team en de Renault Twingo centraal staan. Deze video staat nu live op het Indumij Youtube kanaal en te bekijken via onderstaande button. 

 

 Bekijk de video op youtube

10 X Twingo Collection voor Push Dames 1

Met de levering van maar liefst 10 opvallend bestickerde Renault Twingo's aan B.H.V. Push, is de mobiliteit van het Push Dames 1 team de komende jaren gewaarborgd. De keuze voor de sportieve Renault Twingo Collection was overigens snel gemaakt. De Renault Twingo is een compacte auto met een wereld aan mogelijkheden, een  trendy design en een zeer uitgebreide uitrusting met veel leuke features zoals het handige R&Go systeem.

Zeer innovatief is de STOP & START-technologie van de Twingo die zorgt voor minder uitstoot, een lager verbruik en aanzienlijk minder lawaai! Hiermee schakelt de Twingo de motor uit wanneer je de auto in neutraal zet en start de motor automatisch wanneer je de koppeling weer intrapt. Starten, stoppen en weer starten.  

Ben je ook benieuwd naar de nieuwe Renault Twingo? Bekijk dan alle features op onze speciale Twingo actiewebsite IKWILEENTWINGO.NL via onderstaande button. 

 

ONTDEK DE TWINGO OP IKWILEENTWINGO.NL

Auto Indumij Mobility partner Push Dames 1