Goed nieuws: de Renault ARKANA komt naar Europa
De nieuwe Renault Arkana dit najaar bij Auto Indumij

DE HYBRIDE SUV COUPÉ VOOR EUROPA

 

  •  Nieuwe Renault ARKANA, de SUV Coupé van Renault komt naar Europa met een hybride aandrijflijn
  •  Renault ARKANA heeft een uitgesproken karakter
  •  Combineert rijplezier met comfort, interieurruimte en een onderscheidende vormgeving
  •  Uniek in het segment: E-TECH Hybrid-motor met 140 pk (103 kW) 
  •  Unieke R.S. Line-uitvoering met een sportiever, dynamischer karakter
  • De nieuwe Renault ARKANA Hybrid wordt in de tweede helft van 2021 in Nederland geïntroduceerd 

 

Goed nieuws: de Renault ARKANA komt naar Europa. Deze hybride SUV Coupé is voorzien van de nieuwste technologieën en wordt ook verkrijgbaar als nieuwe R.S. Line-uitvoering met een extra sportief en dynamisch karakter.

De ARKANA combineert een elegante vloeiende vormgeving met een robuust karakter en slaat een nieuwe weg in op de Europese markt voor SUV modellen. Het design heeft de uitstraling van een premium SUV – een primeur voor een volume-autofabrikant. Het nieuwe model is een aanvulling op het aanbod compacte gezinsauto’s van Renault (MEGANE, KADJAR en SCENIC) en is onderdeel van het snel groeiende SUV-segment in Europa.

Het interieur van de ARKANA is speciaal op gezinnen afgestemd, zowel op het gebied van interieurruimte als dat van de bagageruimte. De ARKANA is ook uitgerust met een van de grootste displays in zijn segment, opgebouwd uit twee schermen. Het interieur rond de bestuurder oogt hightech en straalt kwaliteit en comfort uit. 

Levering als E-TECH Hybrid 

De Renault ARKANA komt naar Nederland alleen met de E-TECH Hybrid 140 pk (103 kW) aandrijflijn, reguliere benzineversies komen niet naar Nederland. De E-TECH Hybrid-techniek is al bekend van de CLIO, de CAPTUR en de MEGANE. Het is een innovatie van Renault waarvoor al meer dan 150 patenten zijn verleend en die is gebaseerd op de kennis van Groupe Renault van elektrische auto’s en de ervaringen uit de Formule 1. 

In het tweede deel van 2021 wordt de nieuwe Renault Arkana bij Auto Indumij in de showrooms verwacht en is daarmee een mooie aanvulling op het huidige E-TECH programma van Renault dat nu te zien is in de Renault Stores van Auto Indumij. 

Als eerste op de hoogte

Wil je als eerste geinformeerd worden over nieuws rondom de Renault Arkana.  Kijk dan via onderstaande button sneloOp onze speciale Renault Arkana pagina. Hier kun je je online inschrijven voor onze nieuwsbrief. 

 

MEER INFO RENAULT ARKANA

 

Ontdek het interieur van de nieuwe Renault Arkana
Renault Arkana