Veel belangstelling voor de Renault Design Rides tijdens DDW 2018
Beleef de Renault design Rides tijdens DDW 2018

Als partner van Dutch Design Week 2018 stelt Renault samen met de Renault dealerorganisatie maar liefst 45 100% elektrische Renault ZOE ter beschikking voor de ‘Design Rides’, de shuttleservice die bezoekers van Dutch Design Week comfortabel en gemakkelijk vervoert tussen de designlocaties.

Met Renault als partner van Dutch Design Week is verduurzaming van de ‘Design Rides’ een feit. De belangstelling voor deze "Design Rides"is erg groot en naar verwachting worden tijdens DDW 2018 ruim18.000 ritten met bezoekers afgelegd wat ook nog een geheel emissieloos wordt gedaan. De Renault ZOE heeft een reëel rijbereik van 300 kilometer op een volle lading. Elke Renault ZOE ‘Design Ride’ wordt buiten de evenementuren opgeladen op een van de grootste tijdelijke mobiele laadpleinen in Europa, aan het Daalakkersplein 2 in Eindhoven, ontwikkeld door Van der Sijs techniek en automatisering. Zo blijft  ook tijdens de Dutch Design Week 2018 de inzet van de shuttleservice gewaarborgd. 

Niet alleen het comfort van het elektrische rijden valt bij de bezoekers in de smaak,  Ook over het innovatieve design van de Renault ZOE wordt ernthousiast gereageerd net als de verschillende objecten op het dak van elke ZOE. Deze objecten zijn ontworpen door jonge Nederlandse designers van Envisions – een groep die de mogelijkheden van materialen onderzoekt – en Aleksandra Gaca, winnaar Dutch Design Award 2017.

Vind je het ook leuk om een "Design Ride"met de Renault ZOE mee te maken?  Je bent t/m zondag 28 oktober van harte welkom tijdens de Dutch Design Week 2018. Via onderstaande button vind je alle info en kun je alvast de verschillende designers ontdekken.  Wil je liever bij één van de Auto Indumij vestigingen een testrit met de Renault ZOE maken? Ook dat kan. Je bent van harte welkom bij één van de 11 Auto Indumij vestigingen in West-Brabant of Zuid-Holland of plan online jouw testrit

 

BELEEF DDW 2018

Tip! Beleef de Dutch Design Week met de nieuwe Renault ZOE. Je bent welkom van 20 tm 28 oktober.

Renault Design Rides 2018 DDW
Beleef de Renault Design Drives