De nieuwe Renault Koleos. Nu bij Renault dealer Auto Indumij
De nieuwe Renault Koleos bij Auto Indumij

De nieuwe Renault Koleos – die onthuld werd op de Autoshow van Beijing in 2016 en inmiddels te koop is in Australië, de Golfstaten en een aantal landen in Azië en Zuid-Amerika – is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar.  Auto Indumij presenteert tijdens het Crossover Festival van 15 t/m 24 juni de nieuwe Renault Koleos in de Renault Stores in Oosterhout en Dordrecht

De nieuwe Koleos is na de Talisman, Talisman Estate en Espace het vierde topmodel van Renault in Europa en de derde crossover na de Captur en Kadjar. Het is tevens de vijfde Renault die leverbaar is in de uitvoering INITIALE PARIS, waarin het beste van Renault wordt vertegenwoordigd op het gebied van elegantie, comfort en uitrusting. 

ONTWERP VAN LAURENS VAN DEN ACKER

“De nieuwe Koleos voltooit de styling-renaissance van Renault die in 2012 met de Clio begon. Als ontwerper was het de uitdaging om een SUV te creëren die niet alleen elegant maar ook dynamisch en modern is. Om dat te bereiken, hebben we de traditionele kenmerken van een SUV gecombineerd met krachtige horizontale lijnen, gespierde flanken en een grote bodemvrijheid. De Koleos straalt innerlijke kracht uit. Het is een volbloed SUV en een volbloed Renault.”

Door zijn robuuste en assertieve styling met de verfijning, het raffinement en het comfort van een grote sedan is de nieuwe Koleos een uitstekende aanvulling op het D-segment SUV. In vergelijking met vele andere SUV modellen onderscheidt de nieuwe Renault Koleos zich door het  verfijnd interieur met een overvloed aan ruimte. Het interieur is dankzij de afmetingen van de Koleos met een lengte van maar liefst 4,67 meter en een wielbasis van 2,71 meter, één van de ruimste interieurs in zijn klasse. Maar de Koleos onderscheidt zich ook met andere features zoals de beproefde 4x4-technologie, uitmundende terreinvaardigheid dankzij ruime bodemspeling en optimale connectiviteit via R-LINK 2 multimediasysteem.

 

FORMIDABELE RIJEIGENSCHAPPEN

Verder wordt de nieuwe Koleos geleverd met beproefde motoren en technieken, met keuze uit twee diesels die naar wens gekoppeld zijn aan een X-Tronic automatische transmissie of handbediende versnellingsbak.

Ook benieuwd naar de formidabele rijeigenschappen van de nieuwe Renault Koleos? Bij Auto Indumij is de nieuwe Renault Koleos op afspraak beschikbaar voor een uitgebreide testrit. Je kunt online een afspraak plannen via deze website. Wil je de nieuwe Renault koleos eerst online bekijken? Op onze nieuwe infopagina vind je meer informatie en een link naar de verschillende uitvoeringen. 

BEKIJK DE NIEUWE KOLEOS ONLINE

 

CROSSOVER FESTIVAL VAN 15 T/M 24 JUNI

Renault Crossover Festival bij Auto Indumij

TOT € 2.500,- FESTIVAL VOORDEEL OP KOLEOS

Van 15 t/m 24 juni organiseert Auto Indumij het Renault Crossover Festival waar niet alleen de nieuwe Renault Koleos, waar ook de nieuwe Renault Captur en de Kadjar te zien zullen zijn. Tijdens het Crossover Festival profiteer je bij Auto Indumij van exclusieve aanbiedingen op de nieuwe Crossover modellen met een Festival voordeel dat kan oplopen tot maar liefst € 2.500,- op de nieuwe Renault Koleos.  Daarnaast kun je ook rekenen op een extra aantrekkelijke inruilprijs voor jouw huidige auto. 

Qua design en comfort is deze nieuwe Crossover nauw verwant aan de Renault Talisman.  Gezien de beperkte beschikbaarheid is de nieuwe Koleos tijdens het Crossover Festival helaas nog niet op iedere vestiging voorradig.

Je kunt de nieuwe Renault Koleos de komende periode bekijken in de Renault Stores van Auto Indumij Oosterhout en in Dordrecht. 

 

BEKIJK DE CROSSOVER FESTIVAL ACTIES