Auto Indumij sluit servicevestiging in Zwijndrecht
Servicevestiging Auto Indumij Zwijndrecht gesloten

In de afgelopen jaren heeft zich ook binnen de automotive branche de trend naar schaalvergroting verder voortgezet. Net als bij vele andere merkenorganisaties zien wij grotere vestigingen met een centrumfunctie ontstaan. Voor kleinere vestigingen, zoals onze servicevestiging in Zwijndrecht, bleek het steeds lastiger om het gewenste serviceniveau te kunnen blijven aanbieden. 

Auto Indumij heeft vroegtijdig op deze trend ingespeeld. Zo hebben wij vorig jaar onze nieuwe vestiging aan de A29 in Barendrecht geopend die nu een duidelijke regiofunctie heeft. Ook zijn wij onlangs gestart met de eerste plannen om het serviceaanbod van onze Renault vestiging in Dordrecht verder uit te breiden om zo onze service in de regio Dordrecht & Zwijndrecht ook in de komende jaren te kunnen waarborgen. 

Voor onze servicevestiging in Zwijndrecht betekent dit dat wij deze in samenspraak met Renault Nederland hebben gesloten. Voor service en onderhoud bent je nu van harte welkom bij Auto Indumij Dordrecht of één van de andere vestigingen waar je ook de meeste van onze collega's uit Zwijndrecht ongetwijfeld weer zult tegenkomen. 

Benieuwd welke Auto Indumij bij jou in de buurt te vinden is? Bekijk dan het totaaloverzicht van alle Auto Indumij vestigingen kun je via onderstaande button  op onze website. 

 

ONTDEK ALLE INDUMIJ VESTIGINGEN

 

Tip! Wist je dat bij Auto Indumij ook héél handig online een werkplaatsafspraak kunt plannen. 

Mocht je verdere informatie wensen of heb je een specifieke vraag? Onze collega’s van de Indumij klantenservice helpen je graag verder. Zij zijn dagelijks van 8:00 – 18:00 uur telefonisch bereikbaar op 078-6552655