Wagenpark Solutions30 met 8 x nieuwe Renault Trafic weer op sterkte
Solutions30 kiest voor de Renault Trafic van Auto Indumij

8 x Renault Trafic voor Solutions30

Solutions30 is de voorkeurspartner als het gaat om het implementeren en begeleiden van nieuwe technologieën. Met meer dan 60.000 servicebezoeken per dag is Solutions30 duidelijk een van Europa's toonaangevende bedrijven binnen deze specifieke markt.

Van telecommunicatie en IT tot beveiliging en energie tot slimme gebouwen en POS-apparaten - Solutions30 heeft meer dan 11.000 servicemonteurs die gespecialiseerd zijn in het vinden van oplossingen om de technologie op peil te houden. Tot hun klanten behoren telecombedrijven voor snelle breedbandinstallatiediensten en nutsbedrijven voor de installatie en het onderhoud van slimme meters en energiegerelateerde apparaten. Daarnaast is men ook actief binnen de detailhandel waar de specialisten van Solutions30 ondersteuning bieden op het gebied van betalingssystemen en POS-terminals.

Toegenomen mobiliteitsbehoefte ingevuld

Het dienstenaanbod van Solutions30 groeit met de dag!  Dat betekent een toegenomen mobiliteitsbehoefte die wordt ingevuld met de levering van 8 nieuwe Renault Trafics. De eerste 3 werden vandaag voor het Bossche hoofdkantoor door Rachel Leemhuis en een aantal collega's van Solutions30 in ontvangst genomen.  William de Bont van Riemersma Leasing en Marcel Nederveen van Auto Indumij verzorgden ook deze keer met veel plezier het aankooptraject waarmee het wagenpark van Solutions30 binnenkort weer volledig op sterkte is. 

Ontdek de nieuwe Renault Trafic

De nieuwe Renault Trafic ook binnen serviceorganisaties niet voor niets een populaire bedrijfswagen. De diverse handige features, zoals het slimme mobiele kantoor, connected multimediasystemen en de handige doorlaadmogelijkheid tot een lengte van tot wel 4,15 meter, garanderen optimaal gebruiksgemak. Daarnaast kenmerkt de nieuwe Renault Trafic zich ook door de lage exploitatiekosten en kan men gebruik maken van de expertise van het Renault PRO+ Bedrijfswagens netwerk, waartoe ook Auto Indumij behoort. Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden van de nieuwe Renault Trafic? Ontdek de nieuwe Trafic dan via onderstaande button op onze website. 

 

ONTDEK DE NIEUWE TRAFIC