Nieuwe Indumij shirts voor team Sport EFFECT
Auto Indumij sponsor Sport Effect

Auto Indumij is als Renault dealer met ondermeer vestigingen in Etten-Leur, Oosterhout en Breda zeer betrokken bij regionale initiatieven en diverse sportevenementen in West-Brabant zoals bijvoorbeeld de AMGEN Singelloop Breda

Toen we onlangs Susan Fens, oprichtster en eigenaresse van Sport EFFECT tegenkwamen en zij ons vertelde dat het team Sport Effect ook dit jaar de sportieve uitdaging van de Singelloop aangaat, waren we direct enthousiast. Zeker omdat de Singelloop een top-loopevenement in Breda is waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken de Bredase Singelloop de gezelligste loop van Nederland. 

Samen met Auto Indumij klaar voor de Singelloop

In de aflopen maanden is er door het team van Sport EFFECT dan ook hard getraind. De trainingen vinden vier keer per week plaats. Daarnaast komt het team eens per maand met z'n allen bij elkaar voor een gezamenlijke duurtraining. Aan de voorbereiding zal het dan ook zeker niet liggen. Het enige wat nog ontbrak was een passende sportieve outfit. De oude shirts waren immers aan vervanging toe en Susan en haar team waren dan ook erg blij met de nieuwe door Auto Indumij beschikbaar gestelde sportshirts.

Wij wensen het team van Sport EFFECT een succesvolle maar vooral een hele gezellige Singelloop!  Wil je meer weten over de Singelloop of de unieke samenwerking tussen Sport EFFECT en Auto Indumij? In Bredavandaag was onlangs een leuk artikel over de sporters van Sport EFFECT en de Singelloop te lezen. Mocht je het gemist hebben, je kunt dit artikel via onderstaande button downloaden. 

 

Sport EFFECT in Bredavandaag