Renault fan in hart en nieren: Stefan Boer start bij Auto Indumij Dordrecht
Stefan Boer Auto Indumij

Stefan Boer die onlangs van de bekende Renault specialist "Auto van Wijngaarden" in Papendrecht de overstap maakte naar Auto Indumij, kijkt terug op een mooie start in de vestiging aan de Mijlweg in Dordrecht. 

Storemanager Remco van Haren van Auto Indumij Dordrecht is blij dat hij hem heeft mogen verwelkomen binnen het salesteam. Stefan is een echte Renault fan en heeft in de afgelopen jaren bij Auto van Wijngaarden, veel ervaring met onze merken opgedaan. 

Een goede klik

Stefan: “ik had het erg goed naar mijn zin bij Auto van Wijngaarden. Door gebrek aan opvolging hebben de eigenaren echter besloten het bedrijf niet voort te zetten waardoor ik genoodzaakt was om mij te orienteren naar een nieuwe baan in de automotive”. Contacten met Auto Indumij waren er al jaren, het was een logische stap om met Remco in gesprek te gaan, waar ik altijd al een goede klik mee heb gehad. 

Bekend gezicht voor Papendrechtse klanten

De overstap naar Auto Indumij was dan ook snel gemaakt en zo kon Stefan op kortgeleden van start. We merken dat de Papendrechtse klanten en Renault rijders het erg fijn vinden om een bekend gezicht te zien. Weliswaar in een andere showroom, maar met de bekende gastvrije benadering van Stefan die ze al kennen.

 

Renault kopen? Dan moet je bij Stefan zijn.

Renault is een mooi merk met een enorme diversiteit aan modellen. Voor de liefhebbers van een compacte stadsauto is er de Twingo, de sportieve rijder komt aan zijn of haar trekken met de Clio en de zakelijke rijder kan terecht bij Mégane, Scenic, Talisman of Espace. Ben je een meer outdoor type? Kijk dan eens naar een Renault Captur of Kadjar.

De favoriete Renault van Stefan? Toch de Clio. Die combineert alles wat ik in een auto zoek: sportiviteit, comfort en een schitterend design!  Erg populair is momenteel de Renault Clio Limited aanbieding die we voor onze klanten in diverse kleuren met extra voorraadvoordeel hebben ingekocht. Veel belangstelling is er ook voor onze supervoordelige Private Lease acties, vertelt Stefan, die je graag onder het genot van een kopje koffie bijpraat over de vele voordelen van Private Lease. 

Stefan heet je dan ook van harte welkom in de nieuwe Renault Store aan de Mijlweg 65 in Dordrecht. Een bezoek aan Auto Indumij Dordrecht is sowieso de moeite waard. Want we hebben niet alleen de nieuwste Renault modellen in huis, ook op het gebied van originele Renault accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. 

En wil je alvast alle speciale Renault acties bekijken, check dan via onderstaande button onze actiepagina. 

 

BEKIJK ONZE ACTIES

 

Renault Store Auto Indumij Dordrecht
Renault Clio Limited Auto Indumij Dordrecht
Renault Clio Intens Auto Indumij Dordrecht
Renault Store Auto Indumij Dordrecht