Succesvol intro weekend voor de Nieuwe Renault Clio bij Auto Indumij
VIP introductie nieuwe Renault Clio Auto Indumij Barendrecht

Nieuwe Renault Clio enthousiast ontvangen

Het weekend van 21 en 22 juni stond bij Auto Indumij alles in het teken van de Nieuwe Renault Clio!  Met een gezellige Clio by Night VIP Event  op vrijdagavond 21 juni in onze nieuwe Renault Store in Barendrecht konden  Clio fans al voor de landelijke première uitgebreid kennismaken met de nieuwe Renault Clio. De opkomst was  boven verwachting!  Meer dan 150 bezoekers hebben op deze gezellige avond onder het genot van een zomerse mocktail  van Flying Cocktails in een ongedwongen sfeer de diverse Clio modellen uitgebreid kunnen bekijken. De bekende DJ Boris Smith zorgde voor een passende muzikale omlijsting op dit Clio by Night VIP Event. 

Ook op zaterdag was de belangstelling voor de Nieuwe Renault Clio opnieuw erg groot!  Veel Clio rijders maar ook eigenaren van andere merken bezochten één van onze showrooms en we hebben veel lovende reacties over het nieuwe design van de Clio mogen ontvangen. Hoe kan het ook anders, want de sensuele vormen, het dynamische profiel en zijn geheel nieuwe verleidelijke look van de Nieuwe Clio zijn zonder twijfel  indrukwekkend te noemen. Maar de grootste innovaties van de Nieuwe Clio liggen bij het volledig nieuw ontworpen interieur, het EASY LINK infotainmentsysteem en de perfecte rijeigenschappen! 

Om iedereen de gelegenheid te bieden om de perfecte rijeigenschappen van de Nieuwe Renault Clio zelf te ervaren, was op elke Auto Indumij vestiging een Clio demonstratieauto aanwezig. Van de mogelijkheid om een testrit te maken werd dan ook veel gebruik gemaakt! 

Wij kijken terug op een bijzonder geslaagd Clio Intro Weekend! Hieronder hebben we de leukste foto's van ons Clio Intro weekend voor je verzameld maar vergeet ook niet onze nieuwe Clio actiewebsite te bekijken. 

 

NIEUWE CLIO ACTIES BEKIJKEN

Indumij Crew

Indumij Crew Clio VIP event Auto Indumij Barendrecht

Wat waren we blij  met de Indumij Crew bestaande uit Martine, Iris en Larice! Jullie zorgden niet alleen voor een superleuke ontvangst van onze gasten maar ook voor een hapje, drankje en een goed gevulde Goodiebag.  

Handen uit de mouwen

Inrichten Clio by Night event Auto Indumij

De organisatie van onze Clio by Night VIP avond was best een hele klus waar  we met het hele Indumij team hard aan hebben gewerkt. Ook de hulp van een aantal collega's van Renault Nederland, zoals Maarten Bouwman, kwam goed van pas! 

Superleuke Clio Goodiebag

Goodie Bag Auto Indumij Clio Introductie

Voor alle gasten tijdens het Clio by Night VIP Event stond aan het einde van de avond een goed gevulde Goodiebag klaar, met tal van leuke Clio goodies, de Clio brochure en een aantal #nieuwerenaultclio giveaways. 

Eyecatcher! Clio R.S. Line

Clio RS Line Auto Indumij Barendrecht
Tijdens het Clio by Night VIP event was de Clio R.S. Line, die speciaal voor deze avond naar Barendrecht was gehaald, een echte eyecatcher. De gasten waren vooral onder de indruk van de unieke uitstraling van de R.S. Line.

Meer dan 50 proefritten!

Tijdens het Intro Weekend hebben meer dan 50 Clio fans een uitgebreide proefrit met de nieuwe Renault Clio gemaakt!  "We hebben een hoop enthousiaste reacties ontvangen", aldus verkoopleider John Slabbekoorn.  John's favoriet is de nieuwe TCe 100 turbobenzinemotor die in vergelijking met de vorige Clio modellen een zeer dynamisch karakter kent en ook op gebied van comfort een grote stap voorwaarts heeft gemaakt.   

Ook nieuw in het Clio gamma is de TCe 130 turbobenzinemotor. Deze is standaard gekoppeld aan een automatische transmissie, EDC genaamd.  Dieselfans kunnen binnenkort genieten van de dCi met 85pk.Ook benieuwd naar de perfecte rijkwaliteiten van de nieuwe Renault Clio?  Plan dan nu een testrit!  

 

CLIO PROEFRIT PLANNEN

 

John Slabbekoorn Auto Indumij

Petit

Petit Fours Auto Indumij Clio

Clio

Clio RS Line Auto Indumij Barendrecht

Zomerse muziek

DJ Boris Smith en Saxofonist Ruud

De bekende DJ Boris Smith zorgde samen met saxofonist Ruud voor een zomerse sfeer en de perfecte muzikale omlijsting tijdens het Clio by Night VIP event.

Nieuwe Clio in de Passion Corner

De nieuwe Renault Clio bij Auto Indumij Passion

In de Passion Corner van onze Renault Stores komt de nieuwe Renault Clio erg goed tot z'n recht. Ook een ideale plek om in alle rust de nieuwe features van de Clio te ontdekken!