3 x nieuwe Renault Trafic voor Totaaldak Dakbedekkingen Breda
Totaaldak dakbedekkingen kiest voor de nieuwe Renault Trafic van Auto Indumij

Het wagenpark van Totaaldak Dakbekkingen is met de uitbreiding van 3 nieuwe Renault Trafic's weer op sterkte! Leon van de Merbel, account manager zakelijke markt bij Auto Indumij, verzorgde het volledige aankooptraject zodat de aflevering van de volledig uitgeruste Renault bedrijfswagens aan John van Haperen, eigenaar van Totaaldak Dakbedekkingen, ook deze keer weer een echt Brabants feestje was. 

De keuze voor de nieuwe Renault Trafic was snel gemaakt

De relatie tussen Totaaldak Dakbedekkingen en Auto Indumij bestaat al vele jaren. "Niet alleen zijn we als bedrijven beide in West-Brabant actief, onze Renault Bedrijfswagens voldoen aan alle eisen die de specialisten van Totaaldak Dakbedekkingen, aan hun bus stellen", aldus Leon. Daarnaast is het voor service en onderhoudig erg handig dat Auto Indumij vestigingen heeft in een groot deel van West-Brabant. De keuze voor de nieuwe Renault Trafic was dan ook deze keer weer snel gemaakt! 

Het team van Totaaldak Dakbedekkingen staat voor je klaar!

De nieuwe Renault Trafic's zijn een welkome uitbreiding van het wagenpark van Totaaldak Dakbedekkingen. Want deze Bredase onderneming timmert al jaren succesvol aan de weg en ook dit jaar heeft men weer een groot aantal projecten in portefeuille. Hoe kan het ook anders want de jarenlange ervaring in het renoveren van bitumineuze, zinken, shingles en kunststof daken is tot ver buiten het Brabantse land bekend. Totaaldak onderhoudt en renoveert daken voor zakelijke klanten, woningcorporaties en beheerders, maar ook voor particulieren. Voor dakrenovatie biedt men een totaalconcept aan met de eventuele behorende bouwkundige werkzaamheden. En het lidmaatschap van Vebidak, de brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven garandeert dat er wordt voldaan aan de strenge criteria op het gebied van bedrijfsvoering en continuiteit. Of het nu om nieuwbouw, een kleine reparatie of een volledige renovatie gaat, het team van Totaaldak Dakbedekkingen staat voor je klaar. Meer weten? Ontdek via onderstaande button alle services op hun nieuwe website. 

 

BEZOEK TOTAALDAK DAKBEDEKKINGEN

Totaaldak ook thuis in nieuwbouw
Totaaldak thuis in renovatie
Totaaldak thuis bij particuliere opdrachtgevers