Auto Indumij sponsor Truckrun Barendrecht 2017
Truckrun Barendrecht Auto Indumij 2017

TERUGKIJKEN OP EEN SUPERGESLAAGDE DAG

Auto Indumij, de Renault en Dacia dealer voor Barendrecht en omgeving reed ook dit jaar met de autotransporter weer mee in de gezellige Truckrun van Barendrecht. Marc van den Heuvel, Storemanager bij Auto Indumij Barendrecht vertelt: “Wij dragen net als de Rabobank en de gemeente Barendrecht maatschappelijke doelen zoals de Truckrun een warm hart toe. We zijn blij om te zien dat de Truckrun Barendrecht zo'n breed maatschappelijk draagvlak heeft, vertelt Marc.  De opkomst was deze keer met meer dan 125 vrachtwagens erg groot. 

Het is geweldig om te zien dat de deelnemers aan de Truckrun, of het nu de chauffeurs of de bijrijders zijn, allemaal even enthousiast zijn. Ook burgemeester Van Belzen en Matthé van Tour, directievoorzitter van de Rabobank waren bij de start aanwezig wat deze editie van de Truckrun Barendrecht extra speciaal maakte. De Truckrun Barendrecht is een uniek evenement en voor ons als bedrijf is het een eer om mee te mogen rijden met onze autotransporter bestuurd door chauffeur Kees. 

BEKIJK DE TRUCKRUN VIDEO VAN AUTO INDUMIJ

We vinden het evenement zó leuk, dat we hebben besloten om deze dag op video vast te leggen, vertelt Marc. “Dit is nog niet eerder gedaan,” volgens Kees Zandvliet, organisator van de Truckrun, die als eerste verrast werd door het fraaie resultaat. De video is helemaal top geworden en het is natuurlijk leuk dat een bedrijf als Auto Indumij het doel van de Truckrun begrijpt: mensen met een beperking een onvergetelijke dag bezorgen. We zijn volledig afhankelijk van sponsoren en zijn dan ook blij met de steun van Auto Indumij. Kijk op www.truckrunbarendrecht.nl voor alle info over dit bijzondere evenement. 

 

TRUCKRUN 2017 VIDEO OP YOUTUBE