Nieuwe Renault Trafic nu te huur bij All Rent Autoverhuur
Rens Pannekoek van All Rent Autoverhuur gaat voor Renault

Nieuwe Renault Trafic voor All Rent Autoverhuur

Dé autoverhuurder van West Brabant, All Rent Autoverhuur, heeft haar verhuur vloot opnieuw uitgebreid met de nieuwe Renault Trafic. Leon van de Merbel ,  accountmanager zakelijke markt bij Auto Indumij, verzorgde ook deze keer met veel plezier de aflevering bij All Rent. 

Rens Pannekoek blij met de uitbreiding van de verhuur vloot

Rens Pannekoek, (mede)eigenaar van All Rent Autoverhuur, is erg blij met deze uitbreiding van de verhuur vloot. "We zien de afgelopen periode de vraag naar huur van bedrijfswagens weer toenemen en de nieuwe Renault Trafic biedt voor onze klanten optimale gebruiksmogelijkheden tegen een aantrekkelijke huurprijs. Daarnaast is de nieuwe Trafic ook in ons shortlease aanbod populair," vertelt Rens die dagelijks op de Roosendaalse vestiging van All Rent Autoverhuur te vinden is. 

Bij All Rent Autoverhuur snel een bestelbus voor de deur

Ben je op zoek naar tijdelijk vervoer of ga je binnenkort verhuizen? Dan ben je bij All Rent autoverhuur, met vestigingen in Roosendaal en Breda en een verhuurbalie in Dongen, zeker aan het juiste adres. Niet alleen kun je rekenen op een scherpe huurprijs maar bij All Rent huur je ook altijd de nieuwste bedrijfswagens, zoals de Renault Kangoo of de nieuwe Trafic. En heb je nog meer laadruimte nodig, kies dan voor de Renault Master. Meer weten? Ontdek dan het complete huuraanbod van All Rent via onderstaande button. 

 

AUTO HUREN BIJ ALL RENT AUTOVERHUUR

Logo All Rent Autoverhuur
Renault Bedrijfswagenprogramma Auto Indumij