Vlogger Vera Britt op stap met Renault Twingo
Vera Britt op stap met de Renault Twingo van Auto Indumij

Superleuke samenwerking met Dordtse Vera Britt

Met de livegang van de eerste vlog in de nieuwe miniserie "Vera Britt op een Missie"  start voor Auto Indumij een superleuke samenwerking met Vlogger Vera Britt. Voor wie Vera Britt nog niet kent; Vera Britt is 23 jaar en gek op video’s maken en vloggen. In 2017  begonnen met vloggen als hobby maar nu inmiddels van haar hobby haar werk gemaakt. Content bedenken, filmen, presenteren en monteren: dat is haar passie. Die passie komt bijvoorbeeld heel mooi terug in de serie "Dordt Vlogt" en zul je zeker ook ontdekken in de 4 vlogs die Vera Britt voor Auto Indumij gaat maken! 

 

4 Vlogs in het teken van mooie herinneringen

In de komende 2 maanden neemt Vera Britt in totaal  4 vlogs op  die geheel in het teken zullen staan van mooie herinneringen. Hiervoor gaat ze op pad met de Renault Twingo om dit jaar nog zoveel mogelijk leuke dingen mee te maken.  Denk daarbij aan leuke shopping adressen, genieten in de Dordtse binnenstad of bijvoorbeeld een sfeervol dagje uit in winterse sferen.  Ben je ook benieuwd naar de nieuwe vlogs van Vera Britt?  Houd dan de Auto Indumij Instagram pagina in de gaten waar we alle vlogs van Vera Britt zullen plaatsen.  Maar haar vlogs zijn natuurlijk ook te bekijken via haar Youtube kanaal. Wij wensen je alvast veel kijkplezier!

Vera Britt op een missie. Bekijk de nieuwe Vlog in samenwerking met Auto Indumij

De eerste vlog van Vera Britt staat nu online

In de eerste nieuw vlog haalt Vera Britt oude herinneringen op en laat ze zich verrassen door de vele leuke gadgets van de Renault Twingo. Na een korte uitleg gaat ze op weg naar Dordrecht waar een ze aantal trendy adresjes bezoekt.

Zo komt ze terecht bij Smooth, een leuk tentje  op de Voorstraat in Dordrecht. Dit blijkt een echte nieuwe hotspot! Bij Smooth wil je net als Vera Britt gezellig aanschuiven voor een gezonde smoothie of wat yoghurt met vers fruit. 

Benieuwd wat Vera Britt de komende tijd nog meer gaat beleven met de Renault Twingo van Auto Indumij.? Dat vertelt ze in haar nieuwste vlog die je via onderstaande button kunt bekijken. 

 

BEKIJK DE NIEUWE  VLOG OP FACEBOOK  

De tweede vlog van Vera Britt staat nu live!

Het mooiste cadeau

Ook in de tweede Vlog van Vera Britt staan weer hoop leuke herinneringen en belevenissen van Vera centraal zoals een bezoek aan Rituals Cosmetics in Dordrecht en een gezellige avondje samen met haar zussen en moeder.  

Een bezoek aan Rituals Dordrecht, waar een deel van deze Vlog is opgenomen, is altijd zeer de moeite waard. Bij Rituals geniet je van de bijzondere sfeer, gastheerschap en tal van bijzondere producten. Maar Rituals is ook dé plek om een bijzonder cadeau te scoren.

Ook Vera Britt vond hier iets heel bijzonders waar ze haar zussen en moeder mee heeft verrast. Benieuwd met welk cadeau? Bekijk dan de nieuwe vlog van Vera Briitt via onderstaande button. 

 

BEKIJK DE NIEUWE VLOG OP YOUTUBE

 

Vlog 3. Dagje schaatsen met Vera Britt

Genieten op de schaatsbaan in Rotterdam

De winter is voor Vera hét seizoen van het jaar. Met een hoop gezelligheid rondom de feestdagen, de warmte van familie en vrienden en héél veel leuke activiteiten in de regio. Toen de schaatsbaan van Rotterdam  onlangs haar deuren weer opende stond Vera al in de startblokken om met de nieuwe Renault Twingo van Auto Indumij af te reizen naar het Toepad in Rotterdam. 

Hier kun je op de  overdekte 1600m2 funbaan gezellig schaatsen! Deze topbaan is onder meer geschikt voor beginnende schaatsers, schoolschaatsen, kunstschaatsen en curling. Vera koos samen met haar zus een een vriendin voor de funbaan maar dat valt als je jaren niet meer geschaatst hebt nog niet mee!  

 

BEKIJK DE NIEUWE VLOG OP YOUTUBE

 

Vera Britt Vlog 4 in de Winter Efteling

Proef de sfeer van de Winter Efteling

Alweer de laatste vlog van Vera Britt in haar miniserie "Vera Britt op een missie".  Vlog 4 staat weer geheel in het teken van genieten, romantiek en plezier. De Winter Efteling is dan ook bij uitstek hét perfecte decor voor deze vlog. 

Zo zijn in de Winter Efteling de talloze lichtjes je gids door de Wereld van de Wonderen, ontdek je de allermooiste sprookjes  in het mooi aangeklede park en kun je genieten van sfeervolle pleinen met winters entertainment. In Vlog 4 kun je de belevenissen van Vera Britt uitgebreid meemaken.  Wil je zelf ook een bezoek brengen aan de Winter Efteling in Kaatsheuvel? Dat kan nog tot en met 31 januari. 

 

BEKIJK DE NIEUWE VLOG OP YOU TUBE