Verkerkloop 2017, Auto Indumij opnieuw trotse sponsor van de Verkerkloop
Verkerkloop 2017 Auto Indumij

40ste EDITIE VERKERKLOOP

De Verkerkloop is niet alleen één van de bekendste sportevenementen in de regio Zwijndrecht, maar tegelijkertijd ook één van de oudste. Bij het 50-jarig bestaan van de Verkerk Groep in 1973 wilde de toenmalige directeur, A.G. Visser, een aantal leuke activiteiten opzetten in het kader van het jubileum en zo werd al snel het idee geboren om een prestatieloop te organiseren voor de medewerkers en lopers uit Zwijndrecht en omgeving met start en finish bij het gebouw van Verkerk aan de Molenvliet. De eerste Verkerkloop was een feit en werd gehouden op de zaterdag voor Pasen in 1973. De belangstelling voor deze eerste Verkerkloop was, met ruim 350 deelnemers, buitengewoon groot en zo werd de basis gelegd voor een sportieve traditie die tot op de dag van vandaag wordt voortgezet. En zo wordt binnenkort alweer de 40ste editie van de Verkerkloop georganiseerd! 

SCHOLEN EN BEDRIJVENLOOP

Woensdag 17 mei was het weer zover! De 40ste editie van der Verkerkloop!.  Op de website www.verkerkloop.nl vind je alle info over dit bijzondere sportevenement . Tijdens deze jubilieum editie werden meer dan 2400 lopers verwacht. Daarnaast is er ook weer een scholenloop. Hier konden kinderen vanaf 6 jaar van de basisscholen in Zwijndrecht en Heerjansdam aan meedoen!  De meisjes en jongens liepen in dit scholenkampioenschap apart en in verschillende leeftijdscategorieën afstanden van 600 tot  maar liefst 1200 meter. Ook vanuit het bedrijfsleven is ieder jaar veel belangstelling om met een team deel te nemen aan de de Bedrijvenloop. Een team bestaat uit 4 personen met een extra plek voor een 5de loper. De eindtijden van de eerste 4 gefinishte lopers worden opgeteld. De totale tijd geldt als eindtijd voor het complete team. Ook Auto Indumij heeft vorig jaar met een aantal collega's deelgenomen met een team. Een superleuke dag waar we nog steeds met heel veel plezier op terugkijken en die we op video hebben vastgelegd.  

 

BEKIJK DE VERKERKLOOP VIDEO

Verkerkloop Renault Clio Auto Indumij

SPECIALE RENAULT CLIO VOOR VERKERKLOOP

Auto Indumij draagt de Verkerkloop al vele jaren een warm hart toe. De organisatie van een dergelijk evenement kost immers veel voorbereiding en betekent ook dat er binnen de regio heel veel bezoeken door medewerkers van Verkerk gebracht moeten worden aan verschillende betrokkenen. "Toen Stephan Jongbloed, marketeer bij de Verkergroep, ons benaderde met het verzoek of wij hiervoor een auto ter beschikking wilden stellen, zodat de organisatie van de Verkerkloop extra mobiel zou zijn hoefde ik daar niet lang over na te denken", vertelt Remco van Haren, storemanager van de Auto Indumij vestiging in Dordrecht. 

''Deze speciale Verkerkloop Clio is voorzien van extra opvallende bestickering zodat we de Verkerkloop ook op deze wijze onder de aandacht brengen. Maar niet alleen aandacht voor de Verkerkloop is leuk, ook wordt de Renault Clio zo nog eens extra in het zonnetje gezet'', vertelt Remco die ook nog even de nieuwe Renault Clio Topdeals van Auto Indumij onder de aandacht brengt. 

 

BEKIJK CLIO TOPDEALS