Auto Indumij trotse sponsor van de Verkerkloop 2019
Auto Indumij sponsor Verkerkloop 2019

Ook dit jaar is Auto Indumij de trotse sponsor van  de Verkerkloop  die op 15 mei wordt georganiseerd. Ditmaal voor de 42ste keer. Één van de grootste evenementen in Zwijndrecht. Dit jaar komen bijna 3500 lopers hun geluk beproeven om te proberen een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. Het deelnemersveld varieert van scholen tot aan bedrijven en van kinderen tot aan volwassenen. Voor kinderen zijn er afstanden tot 1200 meter mogelijk. Bij de prestatieloop kan worden gekozen uit 5 kilometer of 10 kilometer. De bedrijvenloop waar Auto Indumij ook dit jaar weer met een team is vertegenwoordigd, wordt standaard de 5 kilometer gelopen maar je kunt ook hier voor de 10 kilometer kiezen.  Op de website van de Verkerkloop vind je alle info over dit unieke sportevenement en kun je op de speciale fotopagina al de sfeer proeven.  En mocht je sportieve aspiraties hebben? Op de website van de Verkerkloop vind je alle info over de prestatieloop waarvoor je je online kunt aanmelden. 

 

BELEEF DE VERKERKLOOP 2019

 

VERKERKLOOP HUIS AAN HUIS KRANT

Ook dit jaar verschijnt er weer een informatieve Huis aan Huis krant boordevol nieuws over de Verkerkloop op 15 mei en uitgebreide info over de verschillende sponsoren die de Verkerkloop al vele jaren een warm hart toedragen. De Verkerkloop Huis aan Huis krant heeft een oplage van maar liefst 30000 exemplaren en wordt in Zwijndrecht verspreid. Mocht je geen exemplaar hebben ontvangen kun je deze alsnog via onderstaande button downloaden. 

 

VERKERKLOOP HUIS AAN HUIS KRANT

 

AUTO INDUMIJ TEAM 

Auto Indumij  neemt ook dit jaar weer met een team deel aan de bedrijvenloop. Indumijer Ruud Heestermans van de afdeling marketing, staat in de startblokken om met 4 collega's uit verschillende vestigingen de 5 kilometer van de Verkerkloop te gaan lopen. ‘’ Ik vind het superleuk om zo'n fantastisch evenement mee te maken en daarmee het goede doel te kunnen ondersteunen. Het is een mooie ronde om te lopen en we gaan met elkaar als team vast en zeker een goede tijd neerzetten.  Afgezien van de sportieve prestaties is zo'n evenement ook een leuke gelegenheid om collega's van andere Auto Indumij vestigingen beter te leren kennen. 

 

MAATSCHAPPELIJK BELANG

Ieder jaar kiest het team van Verkerk een regionaal goed doel uit wat op extra steun mag rekenen. Voor de Verkerkloop 2019 gaan we ons inzetten voor de stichting Support Casper. Iedere dag sterven er acht mensen aan alvleesklierkanker in Nederland. Vaak binnen een jaar. Wij willen daar verandering in brengen door onderzoek te steunen naar nieuwe behandelmethoden. De offciële benaming van het onderzoek dat we met deze campagne willen financieren is: oncolytische viro-immuno therapie (OVIT). Samen met Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel gaan we ons inzetten voor dit doel! Kijk voor meer  informatie over dit geweldige initiatief op supportcasper.nl

 

STICHTING SUPPORT CASPER