Verkoop van de Nieuwe Renault Clio van start
Verkoop Nieuwe  Renault Clio van start

Renault introduceert de nieuwe Clio in Nederland. Alle Nederlandse dealers, waaronder het team van Auto Indumij hebben gisteren hun nieuwe Renault Clio demonstratieauto opgehaald bij de Midden Nederland Hallen in Barneveld, waar honderd exemplaren in het Renault-logo opgesteld stonden. De nieuwe Clio is dan ook vanaf vandaag bij Auto Indumij in de showrooms te bezichtigen. Voor alle Clio fans organiseert Auto Indumij daarnaast een speciale Clio by Night VIP avond in Barendrecht waar iedereen van harte welkom is om onder het genot van een zomerse mocktail als eerste met de nieuwe Clio kennis te maken. Meer info over de Clio by Night bij Auto Indumij Barendrecht vind je via onderstaande button. 

 

Clio by Night in Barendrecht

 

De vijfde generatie Clio is onmiddellijk herkenbaar, maar compleet nieuw met 100% nieuwe onderdelen. In het nieuwe interieur is duidelijk sprake van een revolutie, waarbij design, kwaliteitsuitstraling en technologie zijn geïnspireerd op die van auto’s uit hogere segmenten.

Renault levert de nieuwe Clio met keuze uit drie motorvarianten en vijf uitvoeringen. De prijzen beginnen bij € 17.290,- voor de Clio met TCe 100 benzinemotor (99 g/km CO2-uitstoot) in de uitvoering Life en lopen op tot € 27.190,- voor de zeer luxe Clio Initiale Paris met TCe 130 GPF benzinemotor in combinatie met de automatische EDC-transmissie.

Speciale Clio Intro Topdeals

Ook zin in een nieuwe Clio? Op onze actiewebsite ikwileenclio.nl heb je de keuze uit maar liefst 4 Clio Topdeals. Van een extra aantrekkelijke Clio Intro aanbieding voor de nieuwe Clio Life tot een supervoordelig Private Lease aanbod. Ontdek ze allemaal!

 

ONTDEK NU ONZE CLIO TOPDEALS