Leerlingen Wartburg College op bezoek bij Auto Indumij
Leerlingen Wartburg College op bezoek bij Auto Indumij

UITGEBREIDE KENNISMAKING MET DE AUTOMOTIVE BRANCHE

Een grote groep enthousiaste leerlingen van het Wartburg College in Dordrecht heeft in het kader van hun beroepskeuze een bezoek gebracht aan de Renault Store van Auto Indumij Dordrecht. Scholen zoals het Wartburg College bieden leerlingen een volledige beroepsoriëntatie.  Zo bezoeken zij verschillende (leer) bedrijven in de regio om zich te oriënteren op diverse branches, de beroepen en de opleidingsmogelijkheden. Op deze manier krijgt de leerling een goed beeld om zo later een goede keuze te kunnen maken voor zijn/haar opleiding en het toekomstige beroep. Renault Dealer Auto Indumij steunt als één van de grotere automotive bedrijven in de Drechtsteden en de Alblasserwaard al vele jaren dergelijke initiatieven. "Wij vinden het dan ook iedere keer erg leuk om een enthousiaste groep leerlingen in één van onze vestigingen te mogen ontvangen", vertelt Leanne Piet die als HR medewerker binnen Auto Indumij werkzaam is.

 

RONDLEIDING IN DE RENAULT STORE EN SERVICEAFDELING

Deze keer werd de groep leerlingen door Wesley de Bruijn, Occasion Coördinator bij Auto Indumij Dordrecht, in de volgens de laatste standaarden ingerichte Renault showroom aan de Mijlweg  65 in Dordrecht ontvangen. Hier kon de groep de nieuwste Renault modellen uitgebreid bekijken, maar ons merk was ook digitaal te beleven. In de speciale Brand Bar bij de ingang staan iPads met speciale Renault-apps en op het grote Brandwall-scherm verderop in de showroom kon men genieten van video's die het merk Renault van nu, maar ook van de toekomst onderstrepen. De rondleiding werd voortgezet met een bezoek aan de serviceafdeling. Dat binnen Auto Indumij veel technische expertise, specifiek in de merken Renault en Dacia, aanwezig is bleek wel in de werkplaats waar alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan Renault en Dacia modellen vakkundig worden uitgevoerd.  Onder toeziend oog van  Michel van Sluijsdam en Rico van der Mijden konden de leerlingen kennismaken met een breed scale aan services  waarvoor de klanten bij Auto Indumij terecht kunnen. Denk daarbij aan zaken als schadeherstel, aircoservice, voorruitreparaties, bandenservice en de onderdelenvoorziening.  Door het enthousiaste verhaal van Michel en Rico konden de  leerlingen zich ook een goed beeld vormen van de verschillende technische afdelingen binnen het autobedrijf.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag! Wil jij net als de leerlingen van het Wartburg College ook een dagje met ons meelopen of volg je al een opleiding in de autotechniek en ben je op zoek naar een toffe stageplek? Kijk dan op onze nieuwe actiewebsite ikkiesvoorindumij.nl voor alle mogelijkheden. 

 

ONTDEK ONZE STAGEMOGELIJKHEDEN

Rondleiding leerlingen Wartburg College werkplaats Auto Indumij
stage bij Auto Indumij