Winnaar van de Win een Culinair Privé Diner Actie bekend!
Winnaar Culinair Prive Diner Actie Auto Indumij bekend

Auto Indumij staat bekend om de leuke winacties die we dan ook regelmatig organiseren! Zo kon men de afgelopen periode gratis meedoen met de win een Culinair Privé Diner bij jou thuis actie!  Uit meer dan 600 inzendingen kon het team van Auto Indumij de winnaar in zijn woonplaats Drunen vandaag verrassen met deze smakelijke prijs. 

Gerard Luijten uit Drunen blij verrast

Gerard Luijten uit Drunen is fanatiek in het meedoen aan winacties. Zo ook de Privé Diner actie van Auto Indumij. “Het was voor ons een hele verrassing toen ik gisteren werd gebeld door Auto Indumij.” Meedoen was zo eenvoudig en superleuk!  Ik had niet verwacht dat ik de hoofdprijs, een Culinair Privé Diner zou winnen.

Samen met mijn vrouw maak ik graag uitstapjes en dat is in deze bijzondere tijd toch wat ingewikkelder. Een keer lekker uit eten zit er dan ook nu even niet in. Vandaar dat deze actie ons zo verraste. We hebben stiekem al op de site van Eten van Plien gekeken en zagen prachtige creaties van topkok Theo van der Donk voorbij komen.

Eten van Plien en Auto Indumij; een unieke samenwerking

Auto Indumij wil altijd iets bijzonders cadeau geven. De samenwerking met Eten van Plien mag zeker bijzonder genoemd worden. Theo van der Donk, bekend uit de Michelin omgeving, zorgt voor een ongekende sfeer en beleving tijdens zijn Privé Diner aan huis.  Theo zal in dezer dagen contact opnemen met de familie Luijten om een datum en een menu af te spreken alvorens hij zal afreizen naar Drunen.  

Uiteraard wenst het hele team van Auto Indumij de familie Luijten een gezellige en smaakvolle avond. We kijken uit naar een leuke foto! Wil je ook kans maken op zo’n leuke prijs? Houd dan onze actiepagina via onderstaande button in de gaten. Bekijk dan ook zeker onze supervoordelige Renault acties die nu live staan. 

 

BEKIJK ONZE ACTIEPAGINA