Dianne van der Lek wint hoofdprijs in De Grote Rijnmond Quiz
Dianne van der Lek

Auto Indumij organiseert vaak leuke acties en wedstrijden, zoals De Grote Rijnmond Quiz, die deze keer speciaal ter gelegenheid van de opening van de nieuwe Auto Indumij vestiging aan de A29 in Barendrecht is ontwikkeld. Op de speciale actiewebsite kon iedereen meedoen met de quiz die uit 9 foto's bestond.. De bedoeling was dat men door middel van een foto moest raden waar in het Rijnmond gebied de blauwe Renault Mégane GT-Line van Indumij geparkeerd stond. Zo kon je onze Mégane spotten in de oude dorpskern van Barendrecht, was hij te zien bij het kasteeltje van Rhoon en hebben we zelfs het Noordereiland in Rotterdam bezocht. In totaal hebben meer dan 1000 mensen meegedaan  met deze leuke quiz waarvan vele goede inzendingen! Onder al deze inzendingen heeft Indumij collega Janno Leijtens de hoofdprijs verloot. 

Dianne van der Lek verrast met Euromast dinercheque

De gelukkige winnares van De Grote Rijnmond Quiz is Dianne van der Lek geworden, die wij van harte feliciteren! Dianne rijdt met veel plezier in de nieuwe Renault Twingo, woont in Rotterdam en is nu ook nog de gelukkige winnares van een Euromast dinercheque die onlangs door het marketing team van Auto Indumij  bij Dianne thuis werd uitgereikt. 

Dianne is een echte Renault-fan en erg enthousiast over haar Twingo. Haar man rijdt in een hele mooie Renault Captur.  Beide auto's hebben we gekocht bij Erik van Wijk die toen nog bij Auto Indumij in Oud-Beijerland werkzaam was maar nu te vinden is in de nieuwe Renault Store aan de A29 in Barendrecht. Wat ons vooral erg aanspreekt bij Auto indumij is de persoonlijke benadering en het kleinschalige karakter van de verschillende vestigingen.  Dat vind ik bij andere autodealers een stuk minder vandaar dat we nog steeds heel erg blij zijn met Auto Indumij als onze dealer. 

Dianne: “eigenlijk doe ik nooit mee aan quizjes". Op facebook zag ik op een avond de Grote Rijnmondquiz van Auto Indumij voorbij komen waarbij je een diner in de Euromast kon winnen. Nou, daar heb ik nog nooit gegeten dus dat leek mij wel leuk! Groot was de verrassing dan ook toen Erik van Wijk van Auto Indumij  mij een paar weken later opbelde dat ik de gelukkige winnares was van de quiz.”  Dat was echt een hele grote verrassing vertelt Dianne die dan ook snel een tafeltje in Euromast gaat reserveren.  Wij wensen Dianne alvast een hele gezellige avond en kijken uit naar een leuke foto vanuit de Euromast op Facebook

Ben je deze keer niet in de prijzen gevallen? Geen probleem, want Auto Indumij organiseert vaak leuke acties! Houd hiervoor de speciale actiepagina van Auto Indumij in de gaten. 

 

Bekijk de Acties

Noordereiland Rotterdam
De Grote Rijnmond Quiz