Uitbreiding wagenpark Zwaluwe Bouw met 14 nieuwe Renault Bedrijfswagens.
Zwaluwe Bouw kiest voor Auto Indumij

Binnen de Nederlandse bouwsector is Zwaluwe, met een hoofdvestiging in het Brabantse Hooge Zwaluwe een vertrouwde naam. Zwaluwe heeft vanaf de oprichting een enorme groei doorgemaakt. Als onderhoudsbedrijf met acht medewerkers en een jaaromzet van 1 miljoen euro is Zwaluwe inmiddels uitgegroeid tot een bouwconcern met 120 medewerkers en een jaaromzet van 50 miljoen euro. Dit jaar bestaat Zwaluwe 40 jaar. 

Zwaluwe Bouw, één van de bedrijfsonderdelen van Zwaluwe, is actief in renovatie, serviceonderhoud, restauratie, nieuwbouw en projectontwikkeling. Veelzijdigheid staat bij Zwaluwe Bouw aan de basis voor de flexibele en persoonlijke aanpak waarbij de wensen van de opdrachtgevers vooropstaan. Naast betrouwbare uitvoerder van beproefde bouwmethodieken is Zwaluwe Bouw  tevens een innovatieve trendsetter als het gaat om seriematige woningverbetering en resultaatgericht onderhoud. Op de website van Zwaluwe kun je niet alleen uitgebreid kennismaken met de vele specialisaties en services van deze toponderneming maar worden ook diverse projecten waar teams van Zwaluwe bij betrokken zijn, verder toegelicht. 

 

Maak kennis met Zwaluwe Bouw

 

14 x nieuwe Renault Bedrijfswagen voor Zwaluwe Bouw

"De relatie tussen Zwaluwe Bouw en Auto Indumij bestaat al vele jaren en wij zijn dan ook blij dat men voor de uitbreiding van het wagenpark opnieuw voor Auto Indumij heeft gekozen", aldus Marcel Nederveen, Manager Fleetsales bij Auto Indumij. De eerste aflevering van de in totaal 14 nieuwe Renault Bedrijfswagens, men koos voor zowel de Renault Kangoo als de nieuwe Trafic, vond vandaag plaats op het hoofdkantoor van Zwaluwe. Iris Fritschij, kopersbegeleider bij Zwaluwe Bouw, nam de eerste Renault Trafic met plezier in ontvangst. Ben jij ook benieuwd welke mogelijkheden de nieuwe Renault Trafic voor jouw bedrijf in petto heeft? Ontdek ze allemaal op onze speciale infopagina. 

 

ONTDEK DE NIEUWE REAULT TRAFIC