De populairste Occasions van dit voorjaar
Ontdek de 3 populairste occasions van dit voorjaar

Bij Auto Indumij vind je altijd een uitgebreid aanbod van jonge gebruikte auto's. Dat zijn niet alleen Renaults; ook andere topmerken zoals bijvoorbeeld Opel, Peugeot en Nissan zijn goed vertegenwoordigd. Uit ons aanbod van ruim 250 occasions hebben we onze Occasion Top 3 samengesteld. Deze bestaat uit 3 categorieën die dit voorjaar erg populair zijn.  

Occasions met lekker veel ruimte en dan vooral de stationcars behoren dit voorjaar tot de best verkochte modellen maar de koper gaat ook steeds meer voor comfort. "We zien dan ook dat occasions met automaat steeds populairder worden", vertelt Charlotte van de afdeling verkoop. En natuurlijk zijn Occasions in frisse lentekleuren, zoals ieder voorjaar, weer in trek! 

Ruime gezinsauto's bij Auto Indumij

Kies voor een stationcar van Auto Indumij

Stationcar Occasions zijn ook dit voor jaar bijzonder populair. Hoe kan het ook anders? Met vakanties in eigen land en meer tijd voor hobby's rondom huis biedt een stationcar optimaal gebruiksgemak. Bij Auto Indumij slaag je altijd!  

Nu keuze uit ruim 30 x stationcar

Ons ruime aanbod goed onderhouden, betrouwbare en scherp geprijsde ruimtewonders staat op je te wachten in onze showrooms. Kies bijvoorbeeld voor de ruime Renault Clio Estate of ga voor de exclusieve Mégane Estate modellen die we nu ook in ons demopark te koop aanbieden. Daarnaast vind je bij Auto Indumij ook een uitgebreid aanbod gebruikte stationcars van andere populaire merken. Via onderstaande button kun je ons actuele aanbod gebruikte stationcars bekijken. 

 

Bekijk de Auto Indumij ruimtewonders

Comfortabele automaat occasions bij Auto Indumij

Ontdek het comfort van een automaat

Steeds meer kiezen onze klanten voor het comfort een automaat. Dat is ook niet verwonderlijk. Door de nieuwe technieken bieden auto's met automaat tegenwoordig excellente rijeigenschappen. Dat geldt zeker ook voor de EDC automaten van Renault. Door de aanwezigheid van een dubbele koppeling voel je nauwelijks schakelmomenten en kun je rekenen op een zeer gunstig brandstofverbruik.

Bekijk ons actuele occasion aanbod met automaat

Of je nu op zoek bent naar een compacte Occasion met automaat of een ruime limousine met veel comfort, bij Auto Indumij vind je het grootste aanbod occasions met automaat. Naast diverse Renault Occasions met automaat, zoals de Clio, Captur en Kadjar bieden we nu ook een aantrekkelijk aanbod van andere merken. Zo hebben we momenteel een interessant aanbod van de merken Opel en Nissan op voorraad. 

 

BEKIJK DE AUTO INDumij automaatselectie 

Lekker genieten van het voorjaar

Vrolijke, frisse en bijzondere kleuren die ook dit voorjaar het straatbeeld opfleuren. Men kiest  vaak voor wat meer uitgesproken kleuren en die zijn dan ook deze Lente weer extra populair. 

Occasions in frisse voorjaarskleuren

Bij Auto Indumij hebben we op deze trend ingespeeld en bieden we ruime selectie occasions in frisse voorjaarskleuren aan. 

Wat dacht je van kleuren als Rouge Flamme of het opvallende Jaune Mango die we op Renault Twingo aanbieden. Stuk voor stuk sprankelende kleuren die op verschillende Renault modellen leverbaar zijn en die perfect bij de Lente passen. Nu ook diverse interessant geprijsde demo auto's in frisse voorjaarskleuren beschikbaar. 

 

BEKIJK DE FAVORIETE VOORJAARSkleuren