Renault Top Occasions. Nu bij Auto Indumij Renault.
ndumij Occasions

KIES VOOR MAXIMALE ZEKERHEID 

Bij Auto Indumij heb je altijd keuze uit ruim 300 Renault occasions. Kies je voor Afleverpakket Renault Top Occasions dan profiteer je van maar liefst 7 extra zekerheden! Dat betekent zorgeloos en vooral veilig genieten van jouw Renault. Meer info over de afleverpakketten en de prijzen vind je op Indumij.nl

 • 12 MAANDEN GARANTIE
  Een Renault Top Occasion is maximaal 60 maanden oud en heeft maximaal 100.000 kilometer gereden op het moment van aankoop. Een Renault Top Occasion wordt geleverd met een garantietermijn van 12 maanden ( aan de garantieduur zijn maximale kilometers verbonden, onze verkoopadviseurs informeren je graag).
 • VOLLEDIGE SERVICEBEURT VOOR DE AFLEVERING
  Voordat jouw Renault Top Occasion afgeleverd wordt krijgt de auto door de Auto Indumij serviceafdeling nog een volledige servicebeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt jouw auto door onze gespecialiseerde technici zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide controlelijst met 88 punten. Bij Auto Indumij laten we niets aan het toeval over.
 • APK KEURING INCLUSIEF
  Renault Top Occasions zijn nauwelijks van nieuwe auto’s te onderscheiden, zijn nooit ouder dan 5 jaar, zijn van binnen en van buiten gecheckt en komen alleen door de selectie als alles in orde is. Bovendien krijgen Renault Top Occasions die drie jaar of ouder zijn, voor aflevering een nieuwe APK-keuring.
 • GEGARANDEERDE KILOMETERSTAND
  De kilometerstand is gecontroleerd door de Stichting Nationale Auto Pas. Hierdoor heb je gegarandeerde zekerheid dat de kilometerstand van een Renault Top Occasion aantoonbaar correct is. Dit is belangrijk voor de waarde van de auto en voor het gebruik en onderhoud daarvan.
 • GRATIS VERVANGEND VERVOER BIJ EEN REPARATIE LANGER DAN 24 UUR
  Als jouw Renault Top Occasion voor reparatie onverhoopt langer dan 24 uur in onze werkplaats moet blijven staan en dit onder de garantie valt, kun je bij Auto Indumij rekenen op een gratis vervangende auto. Dat is nu zo’n extra service waarom autorijden met een Renault Top Occasion van Auto Indumij de slimste keus is. 
 • MAAR LIEFST 14 DAGEN OMRUILGARANTIE
  Wanneer je er binnen veertien dagen achterkomt dat de door jou gekozen Renault Top Occasion toch niet helemaal bij je past, mag je de auto omruilen tegen een andere. Daar doen wij bij Auto Indumij niet moeilijk over. Jouw tevredenheid staat namelijk voorop.
 • GRATIS RENAULT ROUTE SERVICE NEDERLAND
  Kom je onverhoopt met pech te staan, dan kun je gratis het telefoonnummer van de exclusieve Renault Route Service bellen: 0800-0303. Onze medewerkers staan voor je klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Renault Top occasions worden bij Auto Indumij standaard voorzien van gratis Renault Route Service in Nederland.