De beste Renault ZOE occasions vind je bij Auto Indumij
Renault ZOE occasion

De 100% Elektrische Renault ZOE 

Profiteer nu van € 2.000,- aankoopsubsidie

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Ook de nieuwe Renault ZOE geniet van de grote belangstelling maar is nu ook voor kopers van een gebruikte auto bereikbaar zeker met de € 2.000,- aankoopsubsidie van de overheid die begin Juli van start gaat.

Bij Auto Indumij vind je een uitgebreid aan bod van jong gebruikte Renault ZOE modellen. Veelal van eerste eigenaar maar altijd perfect onderhouden. Kies bijvoorbeeld voorn een gebruikte ZOE, ingeruild van één van de eerste ZOE rijders of voor één van Renault ZOE demo aanbiedingen. 

Als je eenmaal elektrisch gereden hebt wil je niet anders meer. Niet alleen is elektrisch rijden erg voordelig maar ook het comfort van het voor te verwarmen of te koelen interieur, het geruisloze rijgedrag en de efficiente elektromotor zorgen ervoor dat Renault ZOE rijden een echte ervaring is. 

Diverse uitvoeringen

Door de loop van de jaren heen is de Renault ZOE in verschillende uitvoeringen geleverd. De eerste ZOE's verlieten in 2013 onze showroom. Kies je voor de ZOE Quickcharge of juist voor de sterke R240 motor? Welke ZOE je ook kiest, je maakt altijd een bewuste keuze. Bewust voor het milieu én voor je portemonnee.  Je stoot 0 gram CO2 uit en daarom is de Renault ZOE tot 2025 vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting en wanneer je een eigen wallbox thuis installeert "tank" je zeer voordelig. Als je dat ook nog eens combineert met zonnepanelen ben je helemaal spekkoper. 

Onze prijzen zijn exclusief de accuhuur (bij batterijhuur ZOE's, jongere modellen heb je ook met batterijkoop) De accuhuur is afhankelijk van het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en is er al vanaf € 59,- per maand. Onze Z.E. specialisten kunnen je er alles over vertellen net als over de subsidie die de overheid verstrekt bij aankoop van een gebruikte 100% elektrische auto, zoals de Renault ZOE. 

€ 2.000,- subsidie

Vanaf 1 juli 2020 kun je als particuliere koper aanspraak maken op een aanschafsubsidie wanneer je een volledig elektrische auto nieuw of gebruikt koopt. Ook het private leasen van een elektrische auto valt onder de subsidieregeling. Op de website van de RVO lees je alles over deze aantrekkelijke subsidie en de voorwaarden waarmee de aanschaf van een Renault ZOE Top Occasion nu wel heel aantrekkelijk wordt! 

 

Bekijk onze ZOE occasions

De voordelen van een elektrische auto

ZOE Cameleon lader
 • Lage gebruikskosten. In vergelijk tot een benzine of dieselauto is de elektrische auto veelal goedkoper in het gebruik.
 • Geen wegenbelasting (tot 2025). Dat scheelt toch al snel 45 tot 75 euro per maand!
 • Schoon rijden, geen CO2 uitstoot. Goed voor het milieu en verklein jouw ecologische footprint. Rijd elektrisch!
 • Dekkend netwerk van laadpalen. Wil je (onderweg) bijladen? Dan zijn er legio mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan FastNed dat een landelijk dekkend netwerk laadpalen heeft. Of sluit jouw ZOE aan op een openbare laadpaal. Met de ZOE Quickcharge heb je in no time weer een aanzienlijke actieradius toegevoegd.
 • Voordeliger onderhoud dan vergelijkbare modellen. Bougies, distributieriemen, olie, een elektrische auto heeft het allemaal niet. Vandaar dat het onderhoud voordeliger is dan bij benzine of dieselauto's
 • Ideaal in en rondom de stad, snelle acceleratie. Door de liniaere versnelling voelt de ZOE zeer pittig en scherp aan. Heerlijk in en om de stad!

Aandachtspunten elektrische auto

 • Kwaliteit van de accu. Bij Auto Indumij zijn de accu's onderworpen aan strenge tests.
 • Actieradius. Bereken 95% van jouw ritten. Rijd je vaak meer dan 250 kilometer op een dag? Of blijf je per dag ruim onder de 150 kilometer? Elektrisch rijden kan eigenlijk altijd. Je moet jezelf een andere manier van rijden aanleren en beter berekenen of je met of zonder extra lading op je eindbestemming kunt aankomen.
 • Opladen. Ga je publiek opladen (op straat) of kies je voor een eigen oplaadpunt. Wat zijn de mogelijkheden? Denk hierbij ook aan het verzwaren van de elektrische installatie in huis. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om jouw elektrische auto stroom terug te laten leveren voor jouw huis!
 • Slijtage. Elektrische auto's slijten een stuk minder dan modellen op conventionele brandstoffen. Toch zijn ook banden, remmen en ophanging aan slijtage onderhevig. Check dit voordat je een elektrische auto koopt!
 • Gebruikskosten. Bij een elektrische auto heb je geen kosten als olieverversen en wegenbelasting. Wel krijg je in sommige gevallen kosten voor accuhuur.