Gebruikte elektrische auto kopen? Profiteer nu nog van maar liefst € 2.000,- subsidie
Renault ZOE occasions met subsidie

De 100% Elektrische Renault ZOE 

Profiteer nu nog van € 2.000,- aankoopsubsidie

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Ook de nieuwe Renault ZOE geniet van de grote belangstelling en is nu met de € 2.000,- aankoopsubsidie van de overheid, ook voor kopers van een gebruikte auto bereikbaar!

Overstappen naar een 100% elektrische auto wordt nú wel heel interessant. Bij Auto Indumij vind je een uitgebreid aanbod van jong gebruikte Renault ZOE modellen. Veelal van eerste eigenaar enaltijd perfect onderhouden. Kies bijvoorbeeld voor een gebruikte ZOE, ingeruild van één van de eerste ZOE rijders of voor één van Renault ZOE demo aanbiedingen. 

Als je eenmaal elektrisch gereden hebt wil je niet anders meer. Niet alleen is elektrisch rijden erg voordelig maar ook het comfort van het voor te verwarmen of te koelen interieur, het geruisloze rijgedrag en de efficiente elektromotor zorgen ervoor dat Renault ZOE rijden een echte ervaring is. 

Diverse uitvoeringen op voorraad

Door de loop van de jaren heen is de Renault ZOE in verschillende uitvoeringen geleverd. Kies je voor de ZOE Quickcharge of juist voor de sterke R240 motor? Welke ZOE je ook kiest, je maakt altijd een bewuste keuze. Bewust voor het milieu én voor je portemonnee.  Je stoot 0 gram CO2 uit en daarom is de Renault ZOE tot 2025 vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting en wanneer je een eigen wallbox thuis installeert "tank" je zeer voordelig. Als je dat ook nog eens combineert met zonnepanelen ben je helemaal spekkoper. 

Onze prijzen zijn exclusief de accuhuur (bij batterijhuur ZOE's, jongere modellen heb je ook met batterijkoop) De accuhuur is afhankelijk van het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en is er al vanaf € 59,- per maand. Onze Z.E. specialisten kunnen je er alles over vertellen net als over de subsidie die de overheid verstrekt bij aankoop van een gebruikte 100% elektrische auto, zoals de Renault ZOE. 

Subsidie gebruikte elektrische auto's nog beschikbaar

De aankoopsubsidie voor nieuwe elektrische auto's is inmiddels op. Maar het goede nieuws is dat je op dit moment als particuliere koper nog wel aanspraak maken op een aanschafsubsidie wanneer je een gebruikte elektrische auto koopt. Ook het private leasen van een elektrische auto valt onder de subsidieregeling. Op de website van de RVO lees je alles over deze aantrekkelijke subsidie en de voorwaarden waarmee de aanschaf van een Renault ZOE Top Occasion nu wel heel aantrekkelijk wordt! 

 

Bekijk onze ZOE occasions

De voordelen van een elektrische auto

ZOE Cameleon lader
 • Lage gebruikskosten. In vergelijk tot een benzine of dieselauto is de elektrische auto veelal goedkoper in het gebruik.
 • Geen wegenbelasting (tot 2025). Je bespaart toch al snel 45 tot 75 euro per maand!
 • Schoon rijden, geen CO2 uitstoot. Goed voor het milieu en verklein jouw ecologische footprint. 
 • Dekkend netwerk van laadpalen. Wil je (onderweg) bijladen? Dan heb je diverse mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan FastNed dat een landelijk dekkend netwerk laadpalen heeft. Of sluit jouw ZOE aan op een openbare laadpaal. Met de ZOE Quickcharge heb je in no time weer een aanzienlijke actieradius toegevoegd.
 • Voordeliger onderhoud dan vergelijkbare modellen. Bougies, distributieriemen, olie, een elektrische auto heeft het allemaal niet. Vandaar dat het onderhoud voordeliger is dan bij benzine of dieselauto's
 • Ideaal in en rondom de stad, snelle acceleratie. Met de innovatieve automaat rijdt de ZOE soepel en snel. Heerlijk in de stad, maar ook perfect op de buitenweg. 

Aandachtspunten elektrische auto

 • Kwaliteit van de accu. Bij Auto Indumij zijn de accu's voor aflevering onderworpen aan strenge tests.
 • Actieradius. Bereken 95% van jouw ritten. Rijd je vaak meer dan 250 kilometer op een dag? Of blijf je per dag ruim onder de 150 kilometer? Elektrisch rijden kan eigenlijk altijd. Je moet jezelf een andere manier van rijden aanleren en beter berekenen of je met of zonder extra lading op je eindbestemming kunt aankomen.
 • Opladen. Ga je publiek opladen (op straat) of kies je voor een eigen oplaadpunt. Wat zijn de mogelijkheden? Denk hierbij ook aan het verzwaren van de elektrische installatie in huis. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om jouw elektrische auto stroom terug te laten leveren voor jouw huis!
 • Slijtage. Elektrische auto's slijten een stuk minder dan modellen op conventionele brandstoffen. Toch zijn ook banden, remmen en ophanging aan slijtage onderhevig. Check dit voordat je een elektrische auto koopt!
 • Gebruikskosten. Bij een elektrische auto heb je geen kosten als olieverversen en wegenbelasting. Wel krijg je in sommige gevallen kosten voor accuhuur. 

Disclaimer

Raadpleeg rvo.nl voor de actuele beschikbaarheid van de subsidie en de betreffende voorwaarden waaronder je gebruik kunt maken van deze subsidie regeling.