Renault Talisman occasions. Nu bij Auto Indumij.
Renault Talisman Estate Occasions Auto Indumij

De Talisman is een elegante, gestroomlijnde sedan of Estate met een bijzonder verfijnd interieur en een fraai, kenmerkend design. Het ontwerp is met recht zeer geslaagd te noemen. Het prachtige lijnenspel van de Renault TALISMAN onderscheidt hem direct van de massa op de weg. Zowel achter als voor is de lijnvoering perfect doorgevoerd en de chique verlichting geeft de TALISMAN een mooi, zakelijk karakter mee. De Renault Talisman is dan ook niet voor niets één van populairste in het zakelijke segment maar ook particulieren weten het comfort en design van de Talisman te waarderen. 

Nu ook extra aantrekkelijk als demo en Renault Top Occasion

Ons  Renault Talisman  demo – en Occasion aanbod is dan ook erg populair. Het aanbod Talisman occasions is over het algemeen beperkt. Gelukkig hebben we momenteel bij de verschillende Auto Indumij vestigingen weer een aantal interessante Talisman occasions en demo auto's voor je beschikbaar.

Deze zijn niet alleen erg compleet uitgerust maar vooral een heel stuk voordeliger dan een nieuw te bestellen Talisman. Keuze uit zowel  sedan- als estate modellen. Benieuwd naar ons actuele Talisman occasionaanbod?  Check dan hieronder onze Talisman occasions. 

 

ONTDEK ONZE TALISMAN  OCCASIONS

 

Geniet van voortreffelijk comfort

Als je kiest voor de Renault TALISMAN wordt het pas echt genieten. Alle uitvoeringen van de Talisman bieden immers een perfecte zit. Zowel voor als achter beschikken de passagiers over een zee aan ruimte. En met Multi-SENSE® beïnvloed je de respons van de motor, gedrag van de vering, interieurverlichting en de instellingen van de stoelmassage.  

Erg handig zijn de automatische stoelinstellingen van de Talisman. De stoelen gaan automatisch terug naar de laatst ingestelde stand en het touchscreen heet je welkom. Als je eenmaal op de bestemming bent aangekomen, schuift de bestuurdersstoel automatisch 5 cm naar achteren zodat je gemakkelijk kunt uitstappen. Wanneer je van de Renault TALISMAN wegloopt, gaan de deuren automatisch op slot en knipperen de lichten nog één keer als afscheid.

 

R-LINK 2: geniet van een nieuwe rijervaring

De Renault Talisman biedt een uitstekende geheel nieuwe rijervaring met  R-Link 2. Op het gebruiksvriendelijke 8,7" scherm van R-LINK 2 kun je alle aspecten van je rijbeleving aanpassen. Je kunt de kleur van de schermen en de weergave kiezen en selecteren welke informatie er wordt getoond. Het startscherm, de radio, het navigatiesysteem, de airconditioning, de stoelen en het Multi-SENSE®-systeem kunnen allemaal worden ingesteld om je eigen persoonlijke omgeving te creëren. Je kunt in één klik zes profielen opslaan. Via het touchscreen of de centrale bediening kun je vervolgens je eigen multimedia-content, de navigatievoorkeuren en de instellingen voor de rijhulpsystemen eenvoudig selecteren. 

Renault Talisman occasions bij Auto Indumij

4CONTROL®: 4 meesturende wielen

Als je kiest voor één van onze Talisman occassions of een nieuwe Talisman met extra voordeel uit onze voorraadsale profiteer je van de superieure stabiliteit en reactiesnelheid van het 4CONTROL®-onderstel. Dit systeem past de draaicirkel van de wielen meer dan 100 maal per seconde aan. Dankzij de meesturende achterwielen heeft de Renault TALISMAN een uitzonderlijk kleine draaicirkel, tot 3,5 graden aan de achterzijde. Met als resultaat dat jouw elegante Talisman zich net zo soepel door de stad beweegt als een kleine stadsauto. Ook op de grote weg zijn de wendbaarheid en de wegligging met dit systeem onovertroffen.

 

Multi-SENSE: Rij op het ritme van jouw emoties

Met het unieke Multi SENSE systeem van de Talisman kun je  het comfort en de rijeigenschappen helemaal zelf te regelen. Respons van de motor, gedrag van de vering, reactiesnelheid van het 4CONTROL®-onderstel, interieurverlichting, instellingen van de stoelmassage: met Multi-SENSE® heb je het zelf in de hand.