Auto Indumij is genomineerd voor de online dealerawards
Online dealerawards

Trots op onze nominatie voor de  Online Dealer Awards

Vandaag zijn door de vakjury alle genomineerden voor de Online Dealer Awards bekend gemaakt.De Online Dealer Awards is een verkiezing voor de beste online autodealers van Nederland. Op dit  moment is er volgens DTC Media, initiatiefnemer van de Online Dealer Awards, nog te weinig erkenning voor autodealers in Nederland die zeer ‘digital-minded zijn’. Frans Huetink, DTC Media: “Wij willen dealers graag stimuleren om ook op online vlak innovatief te zijn, om klanten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. Deze dealers verdienen hiervoor erkenning middels een award.”

Meest originele online actie!

De marketing afdeling van Auto Indumij werd verrast met een nominatie in  maar liefst 2 categorieën.  Zo ontving Auto Indumij een nominatie voor de allerbeste Dealer op Social Media gebied en voor de meest Originele Online Actie waar onze leuke online actie "Wineenaftersummerbreak" bij de jury hoge ogen gooide. In totaal werden van  alle automotive bedrijven in Nederland 8 bedrijven genomineerd die ieder kans hebben gemaakt op zowel een vak- als een publieksprijs. "Wij zijn dan ook erg blij met deze nominatie", vertelt marketing manager Roger Dellemijn die samen met Janno en Ruud in de afgelopen jaren diverse leuke campagnes heeft ontwikkeld. 

Voor de publieksprijs kon gestemd worden op www.onlinedealerawards.nl. Stemmen was mogelijk tot 1 december. Op 13 december werden alle winnaars bekend gemaakt tijdens een spetterende awardshow in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, waar het team van Auto indumij ook bij aanwezig was.  

Vierde plaats voor Auto Indumij

De Win een After Summer Break campagne  van Auto Indumij werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum beloond met een vierde plaats. De social campagnes van Louwman Exclusive werden als beste beoordeeld en Alexander Sterk van Louwman nam de Online Dealer Award voor de beste social campagne met veel plezier in ontvangst. Het team van Auto Indumij kijkt terug op een interessante en vooral zeer inspirerende avond en kijkt uit naar de Online Dealer Awards 2018!.