Proefrit aan huis met jouw favoriete Renault? Ontdek deze nieuwe service van Auto Indumij.
Proefrit aan huis, extra service van Auto Indumij

Plan nu jouw proefrit op locatie

Auto Indumij komt graag naar je toe

Toe aan een nieuwe Renault of je wilt gewoon uitgebreid kennismaken met het allernieuwste Renault model van jouw keuze. Maak dan gebruik van onze nieuwe service, proefrit op locatie. Of het nu om een nieuwe Renault gaat of één van onze Top Occasions, wij komen graag bij je langs en zo kun je na korte uitleg heel comfortabel in een voor jou bekende omgeving een proefrit maken. 

 

Een afspraak plannen doe je zo

Onze verkoopadviseur komt graag bij je langs. Een proefrit aan huis of op kantoor is met de meeste Renault modellen op afspraak en binnen straal van 50 km van een Auto Indumij vestiging in principe altijd mogelijk. Mochten wij niet over het gewenste model of uitvoering beschikken dan zoeken we samen naar een passend alternatief. Uiteraard zijn aan een proefrit op locatie voor jou geen kosten verbonden en nemen we uitgebreide beschermende maatregelen op het gebied van hygiëne. En heb je je keuze gemaakt, dan leveren wij jouw nieuwe aanwinst kostenloos bij je thuis af. 

Nieuwe Renault ontdekken

Plan nu via onderstaande button heel eenvoudig online een proefrit op locatie met het Renault model van jouw keuze. Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen nemen wij  contact met je op om de proefritafspraak te bevestigen of indien dit nog niet mogelijk is om een alternatieve datum af te spreken. 

 

PROEFRIT NIEUWE RENAULT PLANNEN

Test jouw favoriete occasion

Ook voor een proefrit met één van onze Top Occasions komen wij graag bij je langs. Hoe werkt het?  Bekijk onze actuele voorraad Renault occasions. Heb je jouw favoriete occasion gevonden, dan kun je heel gemakkelijk via de button op de detailpagina van de betreffende occasion een proefrit op locatie plannen. 

 

BEKIJK ONZE TOP OCCASSIONS

Benieuwd naar de inruilwaarde

Ben je je aan het orienteren op een nieuwe Renault of op één van onze Top Occasions? Maar je bent ook benieuwd hoeveel je huidige auto bij inruil waard is? Doe dan alvast de gratis inruilwaardecheck op onze website.  Je ontvangt dan geheel vrijblijvend een indicatie van de inruilwaarde van je auto. 

 

GRATIS INRUILWAARDECHECK

Voorwaarden Proefrit op locatie

Wij komen graag naar je toe om je vrijblijvend kennis te laten maken met de Renault of Top Occasion van jouw keuze.  Deze service bieden wij kostenloos aan als je binnen 50 km van één van onze vestigingen werkt of woont en over een geldig Nederlands B rijbewijs beschikt. De proefrit duurt maximaal 30 minuten. Raadpleeg de verkoopadviseur voor het geldende eigen risico in geval van schade.