Renault Accessoires. U vindt ze bij Auto Indumij
Renault Accessoires

Bij Auto Indumij vind je het grootste assortiment originele Renault accessoires. Van een afneembare trekhaak voor jouw Renault tot een ruime dakkoffer voor wat extra bagage, bij Auto Indumij slaag je altijd. 

LEKKER ER OP UIT! 

Wij hebben voor ieder model Renault speciale dakkoffers beschikbaar, leverbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Auto Indumij heeft dakkoffers beschikbaar van 50 tot 630 liter. Zo vind je altijd een dakkoffer die op jouw Renault past. Of je nu een dakkoffer zoekt voor het vervoeren van wat extra bagage of je hebt meer ruimte nodig  wanneer je op vakantie gaat, bij Auto Indumij vind je de juiste dakkoffer voor een aantrekkelijke prijs. Kom langs in één van onze 8 vestigingen. Wij informeren je graag. 

HANDIG! DAKDRAGERS

De originele dakdragers van Renault worden in twee soorten geleverd. Je kunt kiezen voor een dakdrager die dwars op het dak (direct op het voertuig) wordt gemonteerd. Dit is de meest verkochte versie. Daarnaast leveren wij dakdragers die geschikt zijn voor Renault modellen die zijn uitgerust met langsdragers (dakrail). Renault dakdragers zijn geschikt voor alle dak-producten (bv. fietsen, skihouders, dakkoffers) en zijn leverbaar in staal (sterker en zuiniger) of aluminium (lichter en aantrekkelijker). De montage is zeer eenvoudig. 

Wist je trouwens dat de originele dakdragers speciaal zijn ontworpen voor jouw Renault zodat er geen beschadigingen ontstaan. De technische specificaties zijn zelfs strenger dan de Europese norm ISO 11/154. Deze norm garandeert de veiligheid van de vervoerde lading op het dak.

WIJ LEVEREN SNEL UIT VOORRAAD

De magazijnen van Auto Indumij beschikken over een ruim assortiment aan originele Renault accessoires. Waar je ook naar op zoek bent, onze parts medewerkers leveren snel het door jou gewenste accessoire. Het kan natuurlijk voorkomen dat de Auto Indumij vestiging bij jou in de buurt, onverhoopt een accessoire tijdelijk niet meer voorradig heeft. In dat geval bekijken wij of het accessoire bij één van de 8 andere Auto Indumij vestigingen op voorraad is en kunnen we vaak een dag later aan leveren. Meer weten of op zoek naar een specifiek accessoire voor jouw Renault. Stel ons jouw vraag met het contactformulier en één van onze parts collega's neemt zo snel mogelijk  contact met jou op.