Renault Airco. Service en Controle. Auto Indumij
Aircoservice Renault Auto Indumij

WIJ HEBBEN DE AIRCO SPECIALISTEN IN HUIS

De airconditioning van jouw Renault zorgt er voor dat je in jouw Renault altijd over de gewenste temperatuur beschikt. Daarnaast zorgt het pollenfilter van de airco ervoor dat nare geurtjes worden voorkomen. De automatische airconditioning (ook wel climate control genoemd) is in veel Renault modellen standaard of als optie te bestellen. Het digitale display geeft de door jou gewenste temperatuur in de auto exact weer en met één druk op de knop kun je deze wijzigen. Speciaal voor het onderhoud en eventuele reparatie van de airconditioning beschikt Auto indumij over een aantal goed opgeleide technici, welke gespecialiseerd zijn in aircotechniek. 

 

KOM LANGS VOOR DE GRATIS AIRCO CHECK

Bij Auto Indumij profiteer je tot en met 31 mei 2020 van een gratis Airco Check voor jouw Renault!  Om deze zomer te kunnen genieten van frisse lucht is het belangrijk om de airco van je Renault goed te onderhouden.  Wij maken het leven graag eenvoudiger en om die reden geven wij een gratis Airco Check cadeau. Zo weet je, zonder kosten te maken, of je airco er weer fris tegenaan kan! En blijkt tijdens de gratis Airco Check dat jouw airco toch toe is aan onderhoud , dan profiteer je bij Auto Indumij tijdelijk van extra voordelige actieprijzen zoals een complete Airco Reiniging voor slechts € 39,- en je ontvangt dan ook nog eens de Nationale Autowasbon ® cadeau

 

PLAN NU JOUW GRATIS AIRCO CHECK

 

AIRCO SERVICEBEURT

Het wordt vaak vergeten, maar regelmatig onderhoud van de airco is net zo noodzakelijk als het reguliere onderhoud van de auto zelf. Ieder jaar verliest de airconditioning 8% van zijn koudemiddel. Daardoor werkt airconditioning minder goed. En dat niet alleen: de onderdelen van het aircosysteem kunnen door een tekort aan koudemiddel zelfs schade oplopen! De reparatiekosten zijn in zo’n geval vele malen hoger dan wanneer je regelmatig ( advies1 keer per jaar) een Airco Servicebeurt laat uitvoeren in één van onze werkplaatsen. Bij zo'n complete Airco servicebeurt ( vanaf € 139,- ) wordt o.a. de compressieolie bijgevuld en het volledige systeem getest op lekkages. Daarnaast wordt vanzelfsprekend het koudemiddel vervangen. 

 

AIRCO REINIGING NU VANAF € 39,-

Het airco systeem is gevoelig voor invloeden van buitenaf. Na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacterien en schimmels. Dit veroorzaakt naast geurtjes ook lichamelijke klachten aan luchtwegen en ogen. Gelukkig kun je dit eenvoudig voorkomen. Door het aircosysteem  ieder jaar te laten reinigen geniet je altijd van de frisse lucht in jouw auto. Nu ook nog eens verfrissend voordelig, want je bij Auto Indumij is de airco-reiniging tijdelijk extra voordelig geprijsd. Actieprijs al vanaf € 39,-.

 

AFSPRAAK AIRCO-REINIGING MAKEN