Renault Business Modellen bij Auto Indumij
Ontdek de Renault Business modellen bij Auto Indumij

Rijk uitgerust en een aantrekkelijke ficale bijtelling

Auto Indumij presenteert speciaal voor zakelijke rijders de Renault Business modellen. Met deze Business modellen biedt een Renault nu een interessant aanbod voor zakelijke rijders die van extra comfort, meer luxe en mooie opties houden maar ook willen profiteren van een aantrekkelijke fiscale bijtelling. 

De lagere fiscale waarde van de Renault Business modellen zorgt voor een lagere bijtelling, en Renault doet daar nog eens extra uitrusting bij. Zonder dat je bijtelling omhoog gaat. Zo houd je als leaserijder ruimte in je portemonnee voor andere leuke zaken. 

Ontdek de vele extra's van de Renault Business modellen

De Renault Business modellen hebben vele extra’s aan boord. Als je kiest voor een Renault Business model heb je  de keuze uit de Clio, Captur, Mégane en de nieuwe Talisman. Per model verschilt het aanbod.  Je vindt in de meeste van onze Business modellen bijvoorbeeld:  
 • parkeersensoren rondom en een achteruitrijcamera
 • elektrisch inklapbare buitenspiegels
 • C-shape LED-dagrijverlichting
 • LED PURE VISION-koplampen
 • Active Emergency Braking system met voetgangers-en fietsersdetectie
 • Lane Departure Warning
 • Lane Keep Assist
 • Safe Distance Warning
 • Traffic Sign Recognition
 • EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 7” touchscreen
 • Tom Tom® LIVE navigatie met kaart Europa

 

Keuze uit de Clio, Captur, Mégane en Talisman Business

Nu ook leverbaar als E-TECH Hybride of Plug-in Hybride

Clio Business

Captur Business

Nieuwe Captur Benchmark van de Crossovers

Megane Business

Renault Megane E-TECH Plug-IN Hybrid

Talisman Business

Ontdek de nieuwe Renault Talisman

Talisman Business Initiale Paris

Nu bij Auto Indumij! De nieuwe Renault Talisman Business Initiale Paris

Ontdek het luxe interieur van de Talisman Initiale Paris

Ontdek de top van onze Business modellen

De nieuwe Talisman Business Initiale Paris

Wanneer je op zoek bent naar iets bijzonders, kies je voor de Renault Talisman Business Initiale Paris. Standaard voorzien van exclusieve 19" Initiale Paris velgen, stoeverwarming, ventilatie en massage en onder andere adaptive cruise control.

Luxe uitvoering incl. nappalederen bekleding 

En ook in het interieur zal je aan niets ontbreken in de Talisman Business Iniitale Paris. Kijk eens naar de prachtige nappalederen bekleding en de ergonomische cockpit met het volledig digitale TFT instrumentencluster. Met de Talisman Business Initiale Paris laat je zien dat je kiest voor luxe in een bijzonder aangename en tijdloze verpakking! Ook de Talisman Business Initiale Paris is fiscaal zeer gunstig geprijsd.

 

ONTDEK DE TALISMAN BUSINESS INITIALE PARIS

Disclaimer

© 2021. Alle rechten voorbehouden. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs op voorraadmodellen en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument en excl het afleverpakket. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Jouw verkoopadviseur informeert je graag over de actuele beschikbaarheid. De actieperiode kent een uiterste registratiedatum van 30 april 2021. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Alle aanbiedingen onder voorbehoud van goedkeuring directie Indumij B.V. Aan deze aanbiedingen kunnen geen rechten worden ontleend. Het vermelde voordeel is inclusief btw en is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen of andere acties van Auto Indumij en/of Renault Nederland.  Alle aanbiedingen uitsluitend voor de particuliere en/of klein zakelijke koper. Acties zijn niet in combinatie met overige acties Renault Nederland. Raadpleeg de site van belastingdienst voor de actuele info over de fiscale bijtelling.