Renault Service en Onderhoud bij Auto Indumij
Service bij Auto Indumij

KWALITEIT IN MOBILITEIT

Auto Indumij is één van de grootste Renault dealers met 8 vestigingen in Zuid Holland en West-Brabant. Zo is er altijd een Auto Indumij vestiging bij jouw in de buurt. Met ruim 200 collega's zetten wij ons iedere dag opnieuw in om ons motto "kwaliteit in mobiliteit" waar te maken. 

Onder het motto "kwaliteit in mobiliteit" leveren wij mobiliteitsoplossingen in de breedste zin des woords. Wij kennen jouw auto. Binnen Auto Indumij  is veel technische expertise, specifiek in de merken Renault en Dacia aanwezig. De meeste van onze technische collega's werken al vele jaren bij Auto Indumij. In onze werkplaatsen kun je terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw Renault en Dacia. Uiteraard kun je de gebruikelijke onderhoudsbeurten en APK-keuringen bij ons laten uitvoeren, maar ook voor schadeherstel, aircoservice, voorruitreparaties en -vervanging en bandenservice bent je bij Auto Indumij aan het juiste adres. Alle werkzaamheden voeren wij uit onder hoge kwaliteitsnormen en met gegarandeerde service. 

WELK TYPE ONDERHOUD PAST BIJ MIJN RENAULT?

Speciaal voor Renault personenauto’s van na 2012 is er A+B Onderhoud. Met A+B onderhoud nodigen wij je uit om je auto regelmatig te laten controleren. Zo is je veiligheid optimaal gegarandeerd. Samen met de onze serviceadviseurs bepaal je welke onderhoudsbeurt het best past bij jouw rijgedrag en jouw Renault. Maatwerk dus: dat zie je terug in het advies en in de prijs. Op onze speciale info vind je meer info over het A+B onderhoud en de servicemogelijkheden voor jouw auto. 

 

ONTDEK HET A+B ONDERHOUD

 

24 UUR PER DAG WERKPLAATSAFSPRAAK ONLINE PLANNEN

Wij bieden 24 uur per dag de mogelijkheid om jouw werkplaatsafspraak online in te plannen. Plan nu zelf een afspraak met de online planmodule of neem telefonisch contact op met een Auto Indumij vestiging bij jouw in de buurt.

 

PLAN NU ONLINE EEN AFSPRAAK

 

IS JOUW RENAULT AL WAT OUDER?

Ook voor oudere Renault modellen is Auto Indumij het juiste adres. Naast originele Renault onderdelen hebben wij namelijk ook een uitgebreid assortiment goedkopere Renault Economy parts. Deze onderdelen zijn speciaal ontwikkeld door Renault en koppelen goede kwaliteit aan een lage prijs. Je kunt zo tot 30% besparen op een reparatie!