Winterbandenactie bij Auto Indumij
Winterbandenactie bij Auto Indumij

Tijdelijk extra voordelig!

Winterbanden bij Auto Indumij!

Het winterseizoen staat weer voor de deur. En ondanks dat we nu vaak iets minder rijden dan de jaren ervoor, bieden winterbanden een hoop voordelen t.o.v. zomerbanden. Experts bevelen winterbanden al aan vanaf temperaturen beneden de 7 graden Celcius. Een winterband doet het niet alleen uitstekend op sneeuw en bevroren weggedeelten, ook in de herst wanneer de bladeren vallen en er veel water op de weg kan staan kun je met winterbanden rekenen op een veel stabieler rijgedrag. 

Al leverbaar vanaf slechts € 599,-

Auto Indumij weet dat het dure tijden zijn. We hebben ons winterbandenaanbod daarom een extra onder de loep genomen en introduceren samen met Renault Nederland een extra voordelig Winterbanden aanbod. Zo heb je al een complete set winterbanden (inclusief stalen velgen) voor een Clio IV ('12 - '19) vanaf slechts € 599,-.

Rijd je Twingo? Dan kunnen we een originele Michelin winterbandenset leveren vanaf € 649,- En ook Captur liefhebbers profiteren deze winter bij Auto Indumij van een extra voordelig winterbandenset aanbod vanaf slechts € 765,- . Bij Auto Indumij hebben we deze winter voor ieder model een passend Winterbanden aanbod!

Meer weten?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op en je ontvangt een speciaal op jouw Renault afgestemd voorstel. 

 

Ja, ik heb interesse in de winterbandendeal

Renault Wintertips Auto Indumij

Waarom winterbanden tekst

Waarom winterbanden?

Wist je dat winterbanden het niet alleen uitstekend doen op sneeuw en ijs, maar dat ze ook tijdens de herfstperiode wanneer er veel regen valt en veel bladeren op de weg liggen, ervoor zorgen dat je meer controle over jouw auto hebt?

Al effectief vanaf 7 graden Celcius

Is het 7 graden Celcius of kouder? Dan presteert de winterband optimaal! Door de speciale rubbersamenstelling en het profiel van de winterband zal deze beneden de 7 graden Celcius zijn optimale prestaties leveren. Of de weg nu nat, koud of glad is, een kortere remweg, meer grip en dus een betere handling van jouw Renault zijn gegarandeerd!

Langer plezier van jouw zomerbanden

Doordat je een deel van het jaar met winterbanden rijdt slijten je zomerbanden minder snel en heb je hier langer plezier van. 

 

Leverbaar voor alle Renault modellen

Winterbanden leverbaar voor iedere Renault!

Of je nu een Renault Twingo, Clio, Captur of Mégane rijdt, voor ieder model heeft Auto Indumij een passende set winterbanden. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw huidige bandenmaat en het kenteken van jouw auto aan ons door te geven. WIj zorgen er dan voor dat je een messcherpe offerte op maat ontvangt

Staal of lichtmetaal

Kies je voor een complete winterbandenset? Dan kun je naast de standaard stalen velgen ook kiezen voor luxe lichtmetalen wielen. Zo heeft jouw Renault ook in de winter een sportieve uitstraling! Ga je toch liever voor stalen velgen? Bestel er dan een set mooie wieldoppen bij. Origineel Renault en dus met een uitstekende pasvorm. Vraag jouw offerte aan en laat je verrassen door de scherpe prijs!

 

JA, STUUR MIJ EEN GRATIS OFFERTE

Winterbandenactie bij Auto Indumij