Renault ZOE LIFE actie met bijna € 5.000,- voordeel!
Renault ZOE actie Auto Indumij

Nieuwe Renault ZOE LIFE

Profiteer van bijna € 5.000,-voordeel 

Nu nog 1 X beschikbaar

De nieuwe Renault ZOE is erg populair. Als pionier op het gebied van elektrisch rijden is Renault al 10 jaar de maatstaf in de compacte klasse. Zo ook de nieuwe Renault ZOE. Met zijn moderne en sportieve design, heeft de nieuwe ZOE een sterke uitstraling. Hij is muisstil en accelereert lekker vlot. Met zijn 52kwh batterij is een actieradius van 395km* mogelijk. De standaard aanwezige 50kw DC lader zorgt ervoor dat de ZOE binnen korte tijd voldoende bijgeladen is om je reis te vervolgen. Ben jij klaar voor deze nieuwe, fantastische rij-ervaring? Dan hebben wij een interessant aanbod voor jou!

Door de goede relatie met Renault Nederland heeft Auto Indumij een aantal ZOE's in LIFE uitvoering extra voordelig kunnen inkopen. Deze zijn compleet uitgerust met elektronische geregelde airconditioning, cruise control en een handige boordcomputer. Daarnaast is wordt deze ZOE actie incl. een volledig batterijpakket geleverd. Dit heeft als grote voordeel dat je geen maandelijks bijkomende kosten hebt voor de huur van het batterijpakket. En geen zorgen over de garantie, het batterijpakket is namelijk voorzien van maar liefst 8 jaar tot 160.000km fabrieksgarantie!

Kies je nu voor deze nieuwe Renault ZOE LIFE uit de Auto Indumij actie? Dan kun je niet alleen snel rijden  (deze auto's zijn namelijk kentekenklaar) maar bespaar je ook nog eens € 4.735,-!  Dat is bijna € 5.000,- voordeel! Zo rijd je zolang de voorraad strekt  in een nieuwe ZOE LIFE 110 met Batterijkoop voor € 29.950,-. 

 

En € 2.000,- extra subsidie van de overheid

Hoewel het subsidieloket voor nieuwe elektrische auto's is gesloten kunnen particuliere kopers bij aankoop van een ZOE Life actieauto nog wel gebruik maken van de subsidieregeling voor gebruikte elektrische auto's omdat deze actieauto's door ons al van een kenteken zijn voorzien.  Als je aan de voorwaarden voldoet krijg je ook nog eens € 2.000,- subsidie.  Zo wordt de overstap naar de nieuwe ZOE Life wel héél aantrekkelijk! 

Benieuwd? Bekijk de beschikbare voorraad via onderstaande button.

 

BEKIJK DE ACTUELE VOORRAAD

Renault ZOE occasion

ZOE Life voordeel

Nieuwe ZOE LIFE 110 Batterijkoop

Van:  € 34.685,- nu voor: € 29.950,- Je bespaart: € 4.735,-*

*dat is exclusief de € 2.000,- subsidie van de overheid

Deze  ZOE LIFE is standaard voorzien van:

  • Pure Vision LED koplampen
  • Climate Control
  • Warmtepomp voor koelen en verwarmen
  • Easy Link Multimediasysteem en Navigatie
  • Ondersteuning Apple Carplay en Android Auto
  • 50kw DC lader
  • B-mode voor "one pedal driving"
  • 52 kwh batterij met een actieradius tot 395km*

Gratis ZOE Life Offerte

Boek nu een testrit met de nieuwe Renault ZOE

Ervaar de voordelen van Elektrisch rijden

 

Elektrisch rijden is in de afgelopen tijd ongekend populair geworden. Inmiddels rijden er op de Nederlandse wegen meer dan 40.000 volledig elektrische en semi-elektrische auto’s rond. Binnen de markt van elektrische auto's biedt Renault diverse aantrekkelijke modellen zoals bijvoorbeeld de Twizy, de nieuwe ZOE en de Kangoo Z.E. 

Ben je ook benieuwd of overstappen naar een elektrische auto iets voor jou is? Boek dan héél gemakkelijk een testrit met de nieuwe Renault ZOE. Ervaar de stilte, de souplesse en rijden zonder uitstoot. Je kunt je dan ook geheel vrijblijvend laten informeren over de vele andere voordelen van de nieuwe Renault ZOE zoals de lagere autokosten en het geringe onderhoud.

 

BOEK NU JOUW PROEFRIT

Ervaar het nieuwe elektrische rijden met de nieuwe ZOE bij Auto Indumij

Disclaimer

Vanafprijs betreft de Renault ZOE R110 Life (Euro6DFULL). De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor afl evering van de auto aan de consument. Vraag ons naar de voorwaarden of kijk op renault.nl. 2. Bijtelling van 8% is gebaseerd op de fi scale waarde van het voertuig exclusief opties en op belastingschijf van 37,35%. Voorwaarden op renault.nl. 3. De actieradius van 395 km is gebaseerd op de R110-motor en WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure). Dit is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren, zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, versieniveau, uitrusting, accessoires, rijomstandigheden en de belading van de auto. 4. Tot eind 2020 kan men nog wel subsidie aanvragen voor een gebruikte elektrische auto. De subsidie bedraagt dan € 2.000,- bij aanschaf  Raadpleeg www.rvo.nl/sepp voor door de overheid gestelde voorwaarden aan deze regeling. Deze actie is geldig t/m 14 december 2020 met uiterste registratiedatum van 31 december 2020. Zolang de voorraad strekt en op=op. Actie is onder voorbehoud goedkeuring directie Indumij B.V .Vanafprijs betreft de Renault ZOE R110 Life Batterijkoop € 33.590,- minus € 4.735,- Indumij voordeel. Afgebeelde auto's kunnen qua specificaties afwijken van de actie.