Auto Indumij sponsor Rode Kruis Golftoernooi
Rode Kruis De Baronie Golftoernooi 2017

GOLFCLUB PRINCENBOSCH

Woensdag 31 mei 2017 organiseerde de afdeling De Baronie van het Rode Kruis een bijzonder golftoernooi op golfclub Princenbosch. Edwin Mariouw Smit, directeur van het Rode Kruis afdeling De Baronie was bijzonder verheugd met de mogelijkheid om dit golftoernooi voor de tweede keer te mogen organiseren. Met dit toernooi dat wordt gesponsord door Auto Indumij, Hanos ISPC, Cashbackcard en Princenbosch, versterken wij enerzijds onze relaties met het bedrijfsleven en genereren wij aan de andere kant opbrengsten voor het Rode Kruis, vertelt Edwin.  In totaal hebben bijna 20 flights deelgenomen aan dit bijzondere Golftoernooi. 

golfbaan princenbosch, rode kruis golftoernooi

GOLFCLUB PRINCENBOSCH

Golfclub Princenbosch is één van de mooiere golfbanen van Nederland en is centraal gelegen  in Molenschot.  Het ontwerp van de baan is van Alan Rijks. De eerste 14 holes werden geopend in 1992 en in 1994 was de hele baan bespeelbaar. In 2002 werden nog 9 holes aangelegd. Het zijn nu drie lussen van 9 holes. De oudste lussen worden de A en de B baan genoemd en zijn een parkbaan. De nieuwe lus is de C baan.Voor meer info over Golfclub Princenbosch verwijzen wij je graag naar de website www.princenbosch.nl  Hier vind je ook uitgebreide info over de businessclub en de golfschool. 

VOLLEDIGE OPBRENGST NAAR HET RODE KRUIS

Het Rode Kruis toernooi werd op één van de 9 holes banen van Golfclub Princenbosch gespeeld. Niet alleen de prachtige baan en accomodatie maar vooral ook de sfeer van het toernooi stonden garant voor een fijne, geheel verzorgde dag die werd afgesloten met een loterij en veiling met vele fraaie kavels..

Deelnemers aan dit golftoernooi werden verrast door één van vele prijzen welke door diverse sponsors ter beschikking werden gesteld. Zo kon men bijvoorbeeld een “weekendjeweg” met de nieuwe Renault Espace van Auto Indumij winnen of een voucher voor een exclusief tuinontwerp van Kamsteeg tuinen.

Red Cross Shop Breda

RED CROSS SHOP BREDA

De eerste Red Cross winkel van Nederland is onlangs in Breda geopend. Een unieke winkel met een breed assortiment aan tweedehands kleding, schoenen en andere modeartikelen. Alle kleding wordt gewassen, gestoomd en gestreken aangeboden en verkeert in uitstekende conditie. Voor een schappelijke prijs van 1 tot 20 euro kunnen klanten hier terecht. De Red Cross Shop onderscheidt zich van andere tweedehands winkels ook door de bijzondere vintage uitstraling van het interieur. Een bezoek aan de Red Cross Shop aan de Hoge Steenweg in Breda is dan ook zeker de moeite waard. 

BEKIJK DE RED CROSS SHOP VIDEO

Auto Indumij is als Renault dealer met meerdere vestigingen in West-Brabant en het Indumij Occasion Center in Breda, nauw betrokken bij lokale initiatieven. Zo hebben wij speciaal voor de Red Cross Shop een korte video op laten nemen waarmee wij deze nieuwe winkel  extra onder de aandacht hopen te brengen. 

 

BEKIJK DE RED CROSS SHOP VIDEO