Extra voordelig onderhoud voor jouw Renault. Economy Parts bij Auto Indumij
Renault economy Parts Auto Indumij

BESPAAR TOT WEL 25% 

Met Economy Parts biedt Renault alternatieve onderdelen voor Renaults ouder dan vijf jaar.  Economy Parts is ons label voor reparaties en vervangingswerkzaamheden aan Renaults ouder dan vijf jaar. Dit label biedt een alternatief voor de originele Renault onderdelen. Als er dus iets vervangen moet worden aan jouw Renault, zorgen de specialisten van Auto Indumij met onderdelen uit de Economy Parts serie voor een kwalitatieve en betaalbare oplossing.

KIES JIJ OOK VOOR ECONOMY PARTS VAN AUTO INDUMIJ?

Steeds meer eigenaren van een wat oudere Renault kiezen bij het vervangen van onderdelen voor de extra voordelige economy Parts in plaats van de originele Renault onderdelen. En dat is niet zonder reden!  Want je bespaart met Economy Parts tot wel 25% op de prijs van originele Renault onderdelen. Daarnaast bieden Economy Parts nog veel meer voordelen; 

  •  Economy Parts zijn afgestemd op Renaults ouder dan 5 jaar
  • 1 jaar garantie op de onderdelen en arbeidsloon (accu's zelfs 2 jaar)
  • Je bespaart tot wel 25% op de prijs van originele Renault onderdelen
  • Voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen
  • Onderdelen van streng geselecteerde fabrikanten
  • Snel leverbaar. Auto Indumij levert veelal uit voorraad

VOORAF GRATIS OFFERTE MET VASTE ALL-IN PRIJZEN

Op onze nieuwe Online Onderhoudscalculator kun je heel gemakkelijk de onderhoudsprijs die op jouw auto is afgestemd berekenen. Ook kun je online een offerte aanvragen voor een specifieke reparatie. Is jouw Renault al wat ouder dan berekent onze onderhoudscalculator ook de extra voordelige Economy Parts waarmee je tot wel 25% op de prijs van originele Renault onderdelen kunt besparen. 

 

GRATIS ALL-IN OFFERTE