Autoschade herstel bij Auto Indumij. Erkend Renault Schadebedrijf

AUTOSCHADE HERSTEL BIJ AUTO INDUMIJ

Jarenlang schadevrij rijplezier met jouw Renault. Dat is wat wij je graag toewensen. Helaas is de realiteit soms anders. Gelukkig heeft Auto Indumij specialisten in huis die jouw Renault weer in optimale conditie kunnen brengen. Voor een kleinere schade aan jouw Renault tot de volledige afwikkeling van het schadeproces bij een grotere schade, bij Auto Indumij helpen wij je graag verder. 

 

RENAULT ERKEND SCHADEBEDRIJF

Auto Indumij is een door Renault erkend schadebedrijf. Voor herstel van schade aan je Renault bent je bij Auto Indumij dan ook het goede adres. Alle voorkomende schade's aan zowel Renault personenauto's als ook bedrijfsauto's worden door ons vakkundig en snel hersteld. Daarbij maken wij vanzelfsprekend uitsluitend gebruik van originele Renault onderdelen. Een ander voordeel van autoschade herstel bij Auto Indumij is onze uitgebreide Renault expertise. Onze specialisten zijn vaak al vele jaren binnen de Renault organisatie werkzaam en kennen jouw auto door en door. Overigens werken wij naast met ons eigen autoschadebedrijf ook samen met een aantal erkende autoschadebedrijven in de regio. Zo is Auto Indumij altijd dichtbij.

 

JOUW RENAULT HEEFT SCHADE. WAT NU? 

Mocht jouw Renault onverhoopt schade hebben, neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op met de  Auto Indumij vestiging bij jou in de buurt. Indien noodzakelijk, bijvoorbeeld in het geval dat jouw Renault niet meer rijdbaar is, wordt door onze receptionist hulp georganiseerd. Gaat het om een kleinere schade, dan maken wij graag een afspraak met jou om de afhandeling van de schade met je te bespreken. Nadat de schade bij ons is gemeld wordt door ons een uitgebreid schaderapport opgesteld. Op basis hiervan kun je beslissen of en waar je de schade wilt laten herstellen. Afhankelijk van jouw wensen en de afspraken die je met de verzekeringsmaatschappij hebt gemaakt zorgen wij gedurende de reparatie voor vervangend vervoer. 

 

Renault Merkgarantiebewijs

Na herstel van de schade ontvang je het Renault Merkgarantiebewijs: een bevestiging dat jouw auto vakkundig is gerepareerd door Renault Erkend Schadeherstel. Het geeft je recht op een garantie van 4 jaar op carrosseriedelen en spuitwerk, inclusief arbeidsloon van het herstel. Voor mechanische en technische delen geldt een garantie van 1 jaar.  Deze regeling geldt voor de meeste schadeherstel werkzaamheden. Onze receptionisten informeren je graag wanneer het Renault Merkgarantiebewijs kan worden afgegeven.