Renault service pagina. Hier vind je alle informatie over jouw Renault.

Heb je een vraag over jouw (nieuwe) Renault of ben je bijvoorbeeld op zoek naar meer informatie over multimedia of navigatie?  Op de Auto Indumij servicepagina vind je een overzicht van een aantal handige links naar relevante webpagina's. Zo ben je vaak snel geholpen.  Kun je de door jouw gewenste informatie hier niet vinden?  Onze collega's van de Indumij klantenservice helpen je graag verder.  Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 078- 6552655. 

Navigatie & Multimedia

Ontdek alle mogelijkheden van R-link 2

Maak jouw rijbeleving compleet. Ontdek de navigatie en multimedia systemen van Renault met onze speciale instructievideo's en een duidelijke uitleg op al jouw vragen. 

MULTIMEDIA & NAVIGATIE

Werkplaatsafspraak maken

Online afspraak maken Auto Indumij

Dat is handig! Bij Auto Indumij kun je heel gemakkelijk online een afspraak inplannen voor onderhoud en service van jouw Renault. 

PLAN JOUW AFSPRAAK

Auto Indumij vestigingen

Auto Indumij vestigingen

Op zoek naar de dichtsbijzijnde Auto Indumij vestiging? Bekijk dan onze info pagina met een handig overzicht van alle vestigingen incl. alle contactgegevens.

VESTIGING ZOEKEN

All-in prijs onderhoud berekenen

Renault onderhoudscalculator

Voor de meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden en services kun je op de Renault onderhoudscalculator online jouw all-in prijs berekenen. 

RENAULT ONDERHOUDSCALCULATOR

 

Gratis MY Renault lid worden

Gratis My Renault lid worden

Registreer jouw Renault gratis in enkele muisklikken en krijg toegang tot de online onderhoudsagenda van jouw auto en tal van persoonlijke voordelen op My Renault.

AANMELDEN MY RENAULT 

Pechhulp

Ontdek de voordelen van Renault Route Service

Met de Renault Route Service ben je altijd ontspannen onderweg.  In vrijwel heel Europa heb je de mogelijkheid om indien nodig gebruik te maken van deze pechhulp.

RENAULT ROUTE SERVICE

Fabrieksgarantie & GarantiePlus

Renault fabrieksgarantie en garantieplus

Lees alles over de uitgebreide fabrieksgarantie op jouw Renault en ontdek de voordelen van verlengde garantie met Renault GarantiePlus.

ALLES OVER GARANTIE

Instructieboekjes

Renault Instructieboekje

Heb je een nieuwe Renault besteld en vind je het leuk om je alvast in te lezen? Op Renault.nl kun je online het instructieboekje van jouw Renault bekijken. 

INSTRUCTIEBOEKJE BEKIJKEN

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden, tips en trics

Speciaal voor alle fans van elektrisch rijden heeft Renault Nederland de veelgestelde vragen over elektrisch rijden voor je verzameld. 

INFO ELEKTRISCH RIJDEN