Shortlease. Flexibel leasen bij Auto Indumij
shortlease Auto Indumij

SHORTLEASE AANBIEDINGEN VAN AUTO INDUMIJ

Voordelig een Renault personen- of bedrijfswagen leasen, maar dan wel met een flexibele looptijd? Bij Auto Indumij bieden wij de nieuwste Renault modellen uit voorraad in een shortlease constructie aan. Dat betekent voor jou als ondernemer snel rijden en maximale flexibiliteit. Onze shortlease auto's worden aangeboden op basis van full operational lease. Zo is bijvoorbeeld het onderhoud van de auto inbegrepen in de leaseprijs. Door de flexibele looptijd en een korte opzegtermijn loop je geen enkel financieel risico. Shortlease van Auto Indumij is dan ook ideaal voor bijvoorbeeld startende ondernemers, maar ook bedrijven die meer flexibiliteit willen hebben in hun wagenpark kiezen steeds vaker voor shortlease. 

TIJDELIJK EXTRA RUIMTE NODIG?

Een extra opdracht waarvoor je tijdelijk een ruime bedrijfswagen nodig heeft. Kies dan voor een bedrijfswagen uit de nieuwe bedrijfswagenlijn van Renault. Bij Auto Indumij kunnen wij de nieuwe Renault Trafic en de Renault Master aanbieden tegen zeer concurrende tarieven met een flexibele looptijd van 2 tot 60 maanden. Shortlease van Auto Indumij is een betaalbare en vooral flexibele optie in geval van een vervoersprobleem. 

Heb je specifieke wensen omtrent shortlease of bent je op zoek naar een hele specifieke uitvoering? Neem dan zeker contact met ons op. Auto Indumij heeft als één van de grootste Renault dealers een groot netwerk en vinden wij de auto waar jij naar op zoek bent.