Flexibel tijdelijk vervoer nodig?
Shortlease Acties bij Indulease

Ontdek de Shortlease acties van Indulease

De huidige tijd vraagt ook qua wagenparkbeheer om flexibiliteit. Zo kiezen steeds meer ondernemers voor de voordelen van Shortlease. Shortlease is dan ook uitermate geschikt voor startende ondernemers, bedrijven die behoefte hebben aan een vervoersoplossing voor een werknemers met tijdelijke contracten en om in te zetten bij projecten die om de nodige flexibiliteit qua mobiliteit vragen. 

Om onze relaties ook op het gebied van Shortlease van dienst te kunnen zijn werken wij samen met Indulease. Indulease maakt deel uit van Indumij en is dé leasemaatschappij voor de ondernemer van nu! Hun credo is "Maatwerk in Mobiliteit". Dat betekent korte lijnen, soepele acceptatie, maximale flexibiliteit en niet onbelangrijk, de beste leasetarieven. Zo vind je bij Indulease niet alleen extra interessante leasedeals maar ook flexibile Shortlease acties. 

Of je nu tijdelijk een uitbreiding van jouw wagenpark nodig hebt of een aantrekkelijk geprijsde leaseauto voor een aantal maanden, Indulease biedt jouw bedrijf met Shortlease alle voordelen van leasing, maar dan wel met een flexibele looptijd vanaf 1 maand. 

Op de website van Indulease vind je alle informatie over de Shortlease acties en kun je ook vrijblijvend meer info aanvragen. 

 

ONTDEK SHORTLEASE BIJ INDULEASE